Preparem la tornada!

Com sabeu, avui Vilanova i la Geltrú ha entrat a la denominada fase 1. Aquesta fase permet obrir determinats espais esportius, comercials i/o culturals.

Què vol dir això? Que l’ajuntament tria quins poden obrir d’acord amb el que permet el Ministerio. En el cas de Vilanova, l’ajuntament ha optat per obrir els espais vinculats a esports individuals (pistes d’atletisme, circuit ciclista).

L’evolució de la situació es el que permetrà anar passant pantalles cap als esports col·lectius. Tinguem clar, però, que en aquesta lògica serà abans el voleibol que no pas el rugby qui entrarà en escena: nosaltres no només som un esport col·lectiu, sinó de contacte.

Vol dir això que no farem res? No. Des del Club s’està treballant en dues línies: clarificar amb la Federació, la Secretaria de l’Esport de la Generalitat i l’ajuntament el marc i les condicions de la tornada; i planificar una sèrie d’activitats, que dependran del calendari marcat per l’administració, per retornar progressivament.

Els inicis seran segurament en grups petits, només amb feina física i  un espai obert -com la platja.

Us anirem informant tan aviat com tinguem respostes i directrius clares, i poguem oferir una activitat que, com sempre, primi la seguretat dels practicants i  la qualitat de la pràctica esportiva.

Deixa un comentari