Primer amistós de pretemporada

Comparteix la notícia

El sènior femení del club inicia la pretemporada 


Després de dues setmanes d’entrenaments, el sènior masculí del SEL Vilanova disputarà aquest dissabte el primer amistós de la pretemporada enfront del Reus Deportiu, un rival de la seva mateixa categoria.

El sènior femení del club de la capital del Garraf va reprendre els entrenaments el passat dimarts 28 d’agost. Ho va fer amb ganes i força, i amb la vista posada en la possibilitat de competir per primer cop oficialment representant els colors del Club. “Aquesta és la voluntat de tots, jugadores, tècnics i directiva”, han indicat fonts del Club. I és que després de dues temporades de rodatge, i amb el nou format que preveu la Federació Catalana de Rugby, sembla que l’equip ja està a punt: “les ganes hi són, el context és l’indicat, per tant tot apunta en la bona direcció”.

Per la seva banda, i després de dues setmanes d’entrenaments eminentment físics, el sènior masculí disputarà aquest dissabte el primer partit de pretemporada. Serà a casa, enfront del Reus Deportiu, a partir de les sis de la tarda. Amb noves incorporacions i encara en rodatge, des del SEL Vilanova s’ha destacat que el matx forma part d’una programació de pretemporada, i “en aquest sentit, més que no pas el resultat, el que importa és que les sensacions siguin positives i que anem marcant una progressió cap amunt”. La resta de categories del club ja tenen marcades les dates d’inici dels entrenaments: el dimecres 12 de setembre, les categories d’Escola; i el dijous 13 de setembre, les categories infantil i cadet.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch