Aquest cap de setmana es van posar en marxa les fases finals de les categories S14, S16 i S18. Desprès d’una emocionant fase prèvia els nostres equips de formació comencen la competició a segona, tercera i segona catalana respectivament.

La primera jornada de la fase final es va desenvolupar amb 3 partits que ens van deixar amb ganes de més, perque els tres equips han donat una gran lliçó d’esforç, superació i bon rugbi.

D’altra banda els petits del club van gaudir d’una altra trobada d’escoles a Terrassa.

Trobada d'escoles a Terrassa

trobada escoles de rugbi_sel vilanova

Brillant jornada rugbística la viscuda a les noves instal·lacions esportives dels Carboners de Terrassa, en què els nostres jugadors de les categories S10 i S12 es van enfrontar als equips de Granollers, Castelldefels, Badalona i els anfitrions de Terrassa.

Tot i ser una jornada marcada per la incertesa derivada de les baixes de no pocs jugadors tant al S10 com al S12, gràcies a l’aportació de 3 jugadors del CR Sabadell al nostre S12 i la cessió dels nostres 2 jugadors del S10 al CRU Castelldefels, van poder gaudir d’una jornada de màxima competició i molt alt nivell rugbístic.

Així, els nostres dos jugadors del S10 van jugar 5 partits de 15 minuts cadascun, aportant qualitat i determinació a l’equip del que van formar part, cosa que va generar el reconeixement i l’admiració dels tècnics del CRU Castelldefels.

Per altra banda, el combinat SEL Vilanova i CR Sabadell va disputar un total de 6 partits de 12 minuts cadascun, desenvolupant un joc a la mà dinàmic i efectiu amb fases de defensa molt incisiva i consolidada que ens van permetre valorar l’evolució dels nostres jugadors.

Cal destacar l’excel·lent sintonia entre els nostres jugadors i els companys del Sabadell, cosa va permetre una brillant entesa entre tots el jugadors marcada per la companyonia i la creació d’amistats que aniran de ben segur més enllà d’aquesta trobada.

Volem agrair l’espectacular organització desenvolupada pels companys de Terrassa, així com la presència i el suport dels pares, el fair play de tots els equips participants i, molt especialment l’esforç, les ganes i l’alegria dels nostres jugadors. Endavant, SEL!!

S14
CR SPARTANS vs SEL VILANOVA

primera jornada fase final_sel vilanova club de rugbi

Gran debut a segona catalana del nostre sub 14 amb un resultat de 0 a 102. Hem sigut molt superiors en tots els aspectes del joc i els Spartans només van poder sortir del seu camp amb joc al peu.

La nostra defensa va estat implacable, sense donar cap possibilitat al conjunt local. En atac vàrem viure un autèntic partit de rugbi xató, amb unes jugades a la mà precioses.

Pocs erros de mans i una convicció per treure’s el barret.

Podem estar molt orgullosos de la feina feta, poder arribar al partit i poder veure els resultats dels entrenaments és satisfactori. Cal destacar la gran participació de tots i cada un dels jugadors.

S16
SEL VILANOVA vs CAT CENTRAL

sel vilanova rugby_primera jornada fase final

Partit guanyat al Catalunya Central 36 a 17 en una jornada molt irregular per part nostre. La constància del rival en les fases de joc en atac va fer que es posessin pel davant en el marcador durant una bona part del partit, encara que durant la primera part del partit fossin nosaltres els que portàvem l’iniciativa.

No va ser fins al final del partit on vam poder aprofitar la seva feblesa defensiva durant les ratxes bones del nostre joc per poder donar-li la volta al marcador. Vam fer bon rugbi a estones, però la falta de concentració no ens va permetre que fos constant.

S18
SEL VILANOVA/ RC SITGES/ CRUC vs CNPN

primera jornada fase final_temporada 21-21_sel vilanova

Amb l’ambició de guanyar el primer partit de la fase final l’equip va sortir concentrat i enfocat. Des del primer minut vàrem desplegar el nostre joc ofensiu i vàrem fer 2 marques.

A partir d’aquí el Poblenou va reaccionar i malgrat els nombrosos cops de càstig al nostre favor, la falta d’encert en les touches ens feia jugar en defensa i vàrem acabar la primera part 10-5. Amb els canvis i la decisió de jugar tots els cops a la mà, la segona part no li vam donar cap opció al rival i les marques al nostre favor se succeïen.

Això va provocar frustració al Poblenou que va significar 2 grogues i més pressió. Resultat final 30-5 tot punts de marques ja que el vent va impedir les transformacions. Molt bones sensacions que ens permeten afrontar confiats el següent compromís.