Primers partits de la temporada

Comparteix la notícia

Si el divendres 2 de setembre el rugbi tornava a la gespa de la Sínia Batadet, aquest cap de setmana els dos equips sènior del Club tornaran a disputar partit: el femení, a Santa Coloma, i el masculí, com a local. 

La tornada progressiva als entrenaments en totes les categories del Club està sent molt positiva. La temporada 2016/2017, amb nous horaris i nous interessos, comença a caminar fermament a les instal•lacions polisportives de la Sínia Batadet, i mica en mica es van consolidant els diferents equips. Així, el cap de setmana passat el sènior femení va desenvolupar un entrenament conjunt amb el Reus Deportiu, amb qui formarà combinat; el setembre és el més de la iniciació, és a dir, el mes en què aquelles persones que volen provar el rugbi ho poden fer sense cost ni compromís. Això ha fet que desenes de nous jugadors vulguin provar l’esport de l’ovalada. “Esperem que no només els agradi, sinó que continuïn i facin el pas d’inscriure’s en un esport que quan el coneixes, t’atrapa”, han indicat fonts del Club. Representants del SELVNG van desplaçar-se dissabte mateix, a la veïna localitat de Begues, per tal de donar suport al club de rugbi local en la presentació del Club i la inauguració del camp. “És un veritable plaer veure com mica en mica la xarxa de clubs s’estén pel país: en nou temporades hem vist com la feina va donant els seus fruits arreu del territori”, han indicat des de la Junta Directiva del Club.

Aquest cap de setmana, per la seva banda, els dos equips sèniors del SELVNG tornaran a la gespa per disputar un matx. El primer serà el femení, que saltarà a la gespa de les Oliveres de santa Coloma per enfrontar-se al club local a partir de les 16:30h; l’endemà diumenge, a la Sínia Batadet, serà el torn del masculí, que disputarà el primer matx amistós com a local enfront del Reus Deportiu, a partir de les 11:30 hores.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch