Protectors bucals personalitzats a Novabucal

Comparteix la notícia

Tots sabem, i des de la Federació Catalana de Rugby no es cansen de repetir-ho, que una de les màximes del nostre esport és la seguretat. Seguretat en el contacte, seguretat en les melés. I la seguretat, a banda dels elements de prevenció lligats amb la tècnica individual (aprendre a caure en els placatges, correcta posició en les entrades al rucks …), també hi ha els elements actius de protecció: protectors d’espatlles, casc en determinades posicions del joc i, per sobre de tots, el protector bucal. Mai s’insistirà prou en els beneficis d’un bon protector bucal, per a la pròpia dentadura del jugador, però també per evitar mossegades a la llengua o a la part interna de les galtes.

Com sabeu, el SEL VNG té acords de col·laboració amb algunes empreses de Vilanova. una d’ella, el centre odontològic Nova Bucal (carrer Ferrer i Vidal, 8, de Vilanova i la Geltrú), ofereix la possibilitat de disposar d’un protector bucal de la màxima qualitat, i personalitzat amb l’escut del Club o el disseny que es desitgi, i a la vegada i pel mateix preu una revisió odontològica completa. És, sense cap mena de dubte, una bona oportunitat per invertir en prevenció amb garanties que no us podeu deixar escapar!

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch