Cap de setmana on les categories S14, S16 i S18 van participar a la quarta jornada de la fase prèvia de les seves respectives competicions.

La nostra Escola de Rugbi també va gaudir d’una gran jornada de rugbi on el Rugby Club Vilafranca va ser el gran amfitrió.

Escola de Rugbi

Apassionant matinal de rugbi la viscuda aquest darrer dissabte 06 de novembre a les instal·lacions esportives de Vilafranca, en què els nostres jugadors de S10 i S12 han gaudit d’una experiència rugbística molt positiva juntament amb clubs com l’amfitrió, el CR Vilafranca, el CR Martorell, el CR Cornellà i el CR Cabrera.

Els nostres jugadors de la categoria S10, formant un combinat amb 2 jugadors del CR Vilafranca com ja va passar a la trobada de Sitges, han gaudit d’un total de 5 partits en què han pogut posar en pràctica el rugbi treballat al llarg d’aquestes darreres temporades, fent gala de combinacions i individualitats que han marcat la trobada de la categoria de manera notable i amb un resultat final més que excel·lent.

Pel que fa a la categoria S12, amb un total de 6 partits, cal destacar la millora tant del conjunt com de les individualitats, mostrant una major cohesió i continuïtat en l’atac, així com una millor pressió i ordre a la defensa, especialment en l’apartat de l’efectivitat del placatge i la pressió sobre el portador de la pilota. Aquests aspectes, molt presents des del primer partit de la jornada, ens ha permès gaudir de molt bons resultats i, especialment, d’un plus en la confiança i empoderament de tots els nostres jugadors i jugadores: tant els arribats aquesta temporada com els que ja fa temps que vesteixen la samarreta del SEL Vilanova i han vist pausada la seva evolució amb motiu d’aquest darrer i excepcional any i mig.

Cal destacar que als dos darrers partits del S12 vàrem poder comptar també amb la participació de dos jugadors del nostre S10, cosa que suma en el creixement i la confiança dels nostres jugadors amb la vista posada al gener, quan passarem a jugar la modalitat 10 vs 10. De la mateixa manera, el CR Vilafranca va comptar amb la participació de dos jugadors del nostre equip com a reforços destacats al seu joc, qui van sumar molt en la millora de les prestacions de l’equip amfitrió.

Moltes gràcies a l’organització de la trobada pels esforços i la bona acollida, així com als nostres jugadors i a les famílies que es van poder desplaçar i fan sempre patent el seu imprescindible suport. Endavant SEL!!

S14
SEL VILANOVA vs RC CORNELLÀ

quarta jornada fase previa_SELvsCornella

Dissabte va ser una jornada amb un rival que en uns aspectes del joc eren millors que nosaltres. Sumat als canvis per donar descans als jugadors, el RC Cornellà va donar molta feina al nostre equip.

Vàrem fer una feina defensiva espectacular, des dels 10 minuts finals de la primera part fins ben bé el final del partit, defensant a tope i fent mal en les sortides que podíem per fer marques. El nostre atac no va tenir la fluïdesa necessària però tenim clar que hem d’aprendre a jugar de moltes maneres i contra rivals molt diferents. Estem orgullosos de la gran feina feta i sumat la victòria final, 34 a 17, doncs xampany i pastes!!!

Ara parlem de l’altra victòria, el tercer temps. Moltíssimes gràcies a tots, es molt important poder acabar el matx amb aquesta golejada. Això demostra que tots formem part de l’equip i es un plaer. De nou moltes gràcies, pels nens que teniu i per la vostra feina. Als delegats també agraïr la seva tasca. Paseu un bon cap de setmana i informeu de l’evolució de les mini lesions.

S16
SEL VILANOVA vs CR CERVELLÓ

quarta jornada de la fase previa_SELvsRC Cervello

Un partit guanyat 41 a 39 contra el Club de Rugby Cervelló amb més empenta que rugbi. No va ser el millor “match” de la temporada. El partit va estar igualat durant tot el temps de joc, però l’esforç i la motivació van donar els seus fruits i al final ens vam emportar la victòria.

S18
SEL VILANOVA/ RC SITGES/ CRUC vs FÉNIX CR

quarta jornada de la fase previa_SELvsFenix CR

Lluitat partit del sub 18 a Sitges contra un Fènix molt sòlid. L’equip saragossà es va portar finalment la victòria 10 a 43.
Molt per millorar i una oportunitat més per a posar-nos a prova.