Site is Loading, Please wait...

Quarta jornada fase prèvia temporada 23-24

quarta jornada fase prèvia temporada 23-24
Gran dia pels equips en competició del SEL VILANOVA Club de Rugbi en la quarta jornada de la fase prèvia.

Comparteix la notícia

S14 - BARBARIANS MARESME Vs UR SUD/SEL VILANOVA

s14-quarta jornada fase prèvia temporada 23-24

El darrer diumenge 29 d’octubre vàrem viure, al camp municipal d’Alella, la quarta jornada de la lliga de rugby de S14 de Tercera Catalana del grup B.

Amb tot, la jornada va mostrar un nou desplegament del potencial ofensiu del nostre combinat, que en aquesta ocasió presentava canvis significatius tant a la davantera com a la línia de tres quarts. Aquests canvis, com a resposta a diverses baixes de jugadors destacats per motius variats, no només van permetre el manteniment del nivell mostrat fins el moment, sinó que, a més, ens va permetre provar noves combinacions que van donar com a resultat una nova experiència d’aprenentatge esportiva i vivencial.

Tot i presentar mancances tècniques detectades a nivell del joc per davantera, focalitzades en la gestió de la melé i de la touch, el coratge i l’eficiència defensiva mostrats pel conjunt de jugadores i jugadors, van permetre mantenir a 0 el nostre marcador. L’habilitat, la constància i la consistència, amb moments de mestratge i molta intel·ligència tàctica en el joc ofensiu mostrades per part dels jugadors i les jugadores, capitanejats per la nostra jugadora @silviaenento (8), van permetre tancar un partit amb innumerables assajos que es va traduir en una contundent victòria final.

El més important i destacable: la bona sintonia i sincronia del nostre combinat mostrat un cop més al camp, sense cap mena de dubte el factor diferencial i allò més important a conrear i a afavorir. Moltes gràcies als delegats del nostre combinat que van tenir cura de les necessitats dels nostres jugadors i jugadores, especialment, durant els moments previs a l’inici del partit, així com a les famílies que, un cop més, van afavorir amb el seu suport, acompanyament i paciència, que aquesta jornada fos possible!

Endavant Unió-SEL!!

SOM GEGANTS

Altres resultats de la jornada:

S18 CR TARRAGONA/SEL VILANOVA Vs BUC 10 – 41

SÈNIOR FEMENÍ CR TARRAGONA/SEL VILANOVA Vs INEF BCN/AVRFCB FORM 3 – 36

Més notícies