Quiropráctica Vilanova i el SEL Vilanova i la Geltrú segellen un acord de col·laboració

Comparteix la notícia

El club de rugbi de la ciutat i Quiropráctica Vilanova van concretar aquesta setmana l’acord de col·laboració que signaren a inicis del mes de desembre en el marc de la Campanya de Nadal del centre de salut de la capital del Garraf.

El passat dimarts, Ariana Massoco en representació del centre quiropràctic, i Ester Pàmies com a representant del Club de Rugbi, van concretar l’acord pres entre ambdues entitats a inicis de desembre. I és que Quiropráctica Vilanova, centre amb una àmplia experiència i implantació a la capital de la nostra comarca, ve desenvolupant des de fa anys una campanya d’informació i sensibilització durant el mes de desembre els beneficis de la qual donen a una entitat social, i enguany la seva tria va ser l’Escola de Rugbi del SEL Vilanova. Aquesta aportació s’ha traduït en equipament per a la pràctica esportiva dels més menuts (des de pilotes d’entrenament a cronòmetres, passant per petos o a d’altres material esportiu). Fonts del club han volgut destacar l’interés i la implicació del centre, així com també agrair la seva aportació: en un context com l’actual, a més, són encara més destacables campanyes com les impulsades des de Quiropráctica Vilanova, han afegit.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch