Rugbi sota la pluja

Comparteix la notícia

La pluja no va aturar l’activitat del SEL Vilanova, el club de rugbi de la capital del Garraf. Totes les categories van poder disputar els seus compromisos, aconseguint uns bons resultats. Tot i les previsions meterològiques, dissabte es va poder disputar amb completa normalitat la Jornada d’Escoles.

Tot i els ruixats discontinus, l’Escola de Rugbi del SEL Vilanova va poder actuar com a amfitriona d’una nova jornada d’Escoles; aquest cop, els clubs convidats eren els barcelonins BUC i CEU. Com bé sent habitual, l’actitud dels jugadors de les diverses categories va ser encomiable i els resultats molt positius, i mostra de l’evolució progressiva de les diferents categories en el que portem de temporada. Els alevins van aconseguir un empat enfront del BUC i una victòria enfront del CEU, mentre que els benjamins van guanyar el CEU i van caure enfront del BUC; els prebenjamins, pel seu cantó, van disputar amb intensitat ambdós encontres però van perdre’ls per la mínima.

Per la seva banda, el sènior masculí dels de blau cel rebia dissabte a la tarda a casa el CNPN-Enginyers en el primer partit de la segona volta de la Lliga. La pluja, que va ser intensa durant moltes fases del partit, no va impedir que els de Vilanova saltessin a la gespa seriosos i concentrats. En vint minuts d’intensitat extrema, el SEL ja havia aconseguit quatre assajos i, per tant, el punt de bonus ofensiu; al descans, el marcador reflectia un aclaparador 52 a 0 en favor dels locals. L’explicació de la superioritat dels vilanovins, que s’imposaren tant en les fases estàtiques com en les de joc obert, va ser una excel·lent actitud a l’hora de lluitar per la possessió de la pilota i dotar el joc de continuïtat. A la represa, i tot i un assaig dels visitants fruit d’una intercepció del mig d’obertura d’Enginyers, la lògica vilanovina es va mantenir, tancant en tot moment els de Poble Nou en la seva meitat de camp i evitant qualsevol relaxació, tot mantenint el ritme fins al 86 a 5 final. La suma de cinc punts permet els vilanovins d’acostar-se a només dos punts del líder de Segona Catalana, el RC Tarragona, que va empatar en la seva visita a Santa Coloma. Per la seva banda, el sènior femení va patir un sever correctiu en la seva visita a Martorell enfront del XV de Montserrat; tot i la victòria en el primer encontre entre els dos conjunts, les vilanovines van patir en excès els efectes de la pluja, sovintejant els errors a la mà, i la manca de recanvis, fets que van afavorir un conjunt local més rodat i amb banqueta que va acabar imposant-se per un ampli 59 a 0.

Cadets i infantils van aconseguir, respectivament, dues treballades victòries: els primers, enfront del Químic ER -fins llavors líder de la categoria- per un 27 a 7, mentre que els segons van tornar del seu llarg desplaçament a Girona amb la segona victòria de la segona fase, després d’haver aconseguir cinc assajos i endur-se el matx per 12 a 25 (amb bonus, per tant, ofensiu).

Aquest proper cap de setmana, el sènior masculí visita Olot en l’onzena jornada per enfrontar-se al Rugbi Garrotxa; al camp de rugbi de Vilanova, seran els infantils i el sènior femení els qui mantindran l’activitat. Els primers, a partir de les onze, enfront de la UE Santboiana (dissabte); les segones, enfront.del Castelldefels, a partir de les dotze (diumenge).

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch