Site is Loading, Please wait...

S14 UR SUD SEL VILANOVA Vs UES B

S14 UR SUD SEL VILANOVA Vs UES B

Comparteix la notícia

Primer partit com a locals de l'equip format per l'Unió Rugby Sud I el SEL VILANOVA, el combinat es posa a prova davant la Santboiana.

S14 UR SUD SEL VILANOVA Vs UES B

Aquest darrer dissabte 04 de novembre el Camp de Rugby de Vilanova ha rebut el primer partit com a locals de la Tercera Catalana Grup B de la categoria S14 d’aquesta temporada, el qual ha enfrontat els dos equips invictes fins el moment: la UES B i el combinat de la URS-SEL.

Els dos equips arribaven imbatuts a un partit que es preveia interessant i molt disputat, amb baixes destacades a totes dues esquadres: la Santboiana presentava dues absències derivades del compromís del seu equip A, el qual s’enfrontava al Gòtics en Sant Boi a les 16h del mateix dissabte, i el nostre combinat patia la baixa del seu apertura (10) i el seu primer centre (12) titulars.

Amb tot, ambdós equips feien una proposta sobre el camp eminentment ofensiva, proposant un joc a la mà constant no exempt de fases estàtiques molt disputades en què la pressió defensiva i el placatge efectiu van ser els elements claus a l’hora de decantar el marcador cap a un dels equips.

entrenadors ur sud sel vilanova vs ues b

Sobre el terreny, el nostre combinat va saber pal·liar les mancances tècniques existents a la davantera amb un dinamisme i una contundència ofensiva i defensiva especialment present a la nostra tercera línia (6, 7 i 8), la qual va comptar amb la potència física i l’actitud decidida d’un segona línia (4) que s’estrenava per primer cop amb el nostre combinat amb motiu de la seva presència al S16 de la URS en el que portem de temporada.

Per la seva banda, la línia de 3⁄4 va saber donar dinamisme al joc a la mà, generant un moviment ofensiu i imposant aquest en moltes de les fases del partit. Tot plegat correctament combinat amb una constant pressió defensiva i amb accions de placatge molt destacades que van permetre neutralitzar la proposta de joc ofensiu tan característica de la Santboiana.

D’aquesta manera, una jornada més el nostre combinat aconsegueix un bon resultat, cosa que ens permet copsar, de manera més realista, el veritable potencial del nostre equip davant un rival d’alçada, tot i patir baixes destacades que han estat resoltes de manera excel·lent per part de les nostres i dels nostres jugadors.

Moltes gràcies un cop més a les famílies que fan possible cada cap de setmana de rugby: per la vostra implicació, pel vostre acompanyament i per la vostra estima a aquest club i a aquest esport!

Moltes gràcies a les nostres jugadores i jugadors que fan possible tardes de rugby com les d’aquest dissabte i donen sentit a la proposta d’aprenentatge i l’experiència esportiva plantejada a cada entrenament i a cada partit!

Endavant URS-SEL!!

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch