Site is Loading, Please wait...

S16 Copa Catalana d’Argent 23 – 24

S16 semifinal copa catalana d'argent-23-24
S16 guanya al VPC Andorra 27 a 5 i es classifica per a la final de la Copa Catalana d'Argent 23 -24.

Comparteix la notícia

Triomf del S16 Copa Catalana d'Argent 23 -24

Ahir la categoria S16 del SEL Vilanova es va enfrontar al VPC Andorra en una emocionant semifinal de la Copa Catalana d’Argent. L’atmosfera va ser elèctrica, ja que el SEL no havia aconseguit mai derrotar l’equip rival.

Des del xiulet inicial, el SEL Vilanova va mostrar la seva determinació, dominant la possessió de la pilota ovalada i controlant el territori de joc. Malgrat això, el VPC Andorra no va cedir fàcilment, oferint una defensa ferma i determinada. Els primers minuts del partit van ser intensos, amb els dos equips lluitant amb passió per prendre la iniciativa.

A mesura que avançava el temps, el S16 va ser capaç d’imposar el seu joc, aprofitant les seves habilitats tècniques i la seva cohesió com a equip. Tot i això, al final de la mitja part, el marcador era ajustat, amb el SEL liderant només per 7 a 5. Tothom al camp estava en suspens, conscient de la dificultat d’enfrontar-se a un rival tan formidable com el VPC Andorra.

 

semifinal s16 copa catalana d'argent 23 - 24
Fotos Jordi Jiménez Pitarch

Però en la segona meitat del partit, el SEL Vilanova va mostrar el seu millor joc. Amb una davantera impressionant i una línia de tres quarts determinada, van intensificar la seva pressió sobre l’Andorra, que va començar a mostrar signes de fatiga i desorientació. Els intents de reacció de l’equip rival van ser neutralitzats per la ferma defensa i la precisió en l’atac dels nostres. 

A mesura que el temps s’esgotava, vàrem ampliar l’avantatge amb bon joc i jugades coordinades. L’alegria a la grada s’anava fent palesa mentre veia com el seu equip aconseguia un domini cada vegada més evident sobre el camp.

Finalment, el xiulet va sonar, assenyalant la victòria del SEL sobre l’Andorra amb un gran marcador  de 27 a 5. Amb aquesta victòria, el SEL Vilanova va demostrar la seva capacitat de resiliència i de lluita, el seu talent, la seva determinació i la seva habilitat per superar els reptes.

Ara, amb la vista posada en la final de la Copa Catalana d’Argent, ens preparem per afrontar el següent desafiament contra el Sant Cugat B. 

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch