S’acosta el nou camp de rugbi

Comparteix la notícia

Després de setmanes d’intensa feina, a mitjans del mes de febrer la ciutat veurà com neix un nou espai esportiu. Serà a la zona del Complex Municipal de Futbol on el que fins ara era un camp de terra passarà a ser un camp de gespa artificial habilitat especialment per a la pràctica del rugbi.

Després de diverses actuacions a la zona interior de les Pistes d’Atletisme Carme Sugrañes, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va decidir apostar per un nou camp de gespa artificial que acollís la pràctica esportiva de la ciutat, i especialment la del rugbi. La instal·lació, una llarga reivindicació del club local, el SELVNG, veurà la llum després d’un treball conjunt que permetrà guanyar un nou espai a la vegada que dignificarà la pràctica del nostre esport a la ciutat amb una infrastructura més adaptada a la seva realitat i més d’acord amb les actuacions que s’estan produïnt en la resta de camps del país. Així mateix, el SELVNG disposarà dins del Complex dels espais necessaris per al seu desenvolupament normal com a Club en tots els aspectes.

Des del SELVNG no podem sinó congratular-nos d’aquesta situació, tot esperant la inauguració amb la mateixa il·lusió amb que va començar a caminar el projecte del rugbi a la capital del Garraf.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch