Segona derrota del SEL VNG

Comparteix la notícia

Excel·lent jornada d’Escoles a VNG

Dissabte passat, el camp de rugbi de les pistes polisportives va ser escenari de la primera jornada d’Escoles de Rugbi a Vilanova en què, a banda del club local, participaren el CEU barceloní i el RC Tarragona. La jornada, que es desenvolupà amb plena normalitat, va servir per a què molts joves jugadors s’iniciessin en el rugbi formatiu després de setmanes d’entrenament. Els de blau cel, en les quatre categories, van disputar els seus encontres amb una alta intensitat, comptant els seus partits per victòries. A la celebració de la jornada, seguí la disputa del darrer partit de la primera fase de categoria infantil, entre els vilanovins i el RC Sant Cugat. Els del Vallès, més assentats sobre el terreny i ocupant perfectament l’espai de joc, van imposar el seu estil davant d’un SEL que no va saber trobar el seu lloc al camp; el resultat final, 5 a 107, deixà clara la superioritat santcugatenca.

Pel que fa als dos sèniors del Club, els resultats no foren gaire favorables als interessos del SEL. El femení, que es desplaçà dissabte a la tarda a Castelldefels per enfrontar-se al conjunt local, va disputar un molt bon partit en defensa; a nivell d’atac, però, les vilanovines no van acabar de trobar el seu joc, i l’únic assaig del matx, aconseguit per les jugadores del Baix Llobregat, va ser suficient per dirimir el partit; amb el 5 a 0, les vilanovines tornaven a casa amb una derrota, però amb un bonus defensiu, el segon de la temporada. Pel que fa al sènior masculí, la visita a Tarragona diumenge es va saldar amb una derrota ajustada: tot i començar trepitjant la meitat del camp local, i empenyent a la zona, el domini en els primers minuts dels vilanovins no es va concretar en el marcador. Per contra, els tarragonins van aprofitar les seves oportunitats i s’encaminaren al descans amb un 10 a 3 favorable. A la represa, el SEL VNG va acostar-se en el marcador (13-10), però va continuar concedint un excés de cops de càstig, que els tarragonins aprofitaren a la perfecció. Els vilanovins van continuar lluitant més amb el cor que amb el cap, i un segon assaig per banda local va arribar a aixecar un 23 a 10 en el marcador. En el darrer sospir, però, l’orgull vilanoví va reduir la distància en el marcador al 23 a 15 final; l’errada en la transformació de l’assaig va impedir els de blau cel endur-se un punt de bonus defensiu, merescut després del que es va veure sobre la gespa de la Laboral de Tarragona; un camp on el primer equip del SEL VNG tampoc va aconseguir la victòria la temporada passada, en un matx disputat també a inicis de lliga. Des d’aquell moment ambdós clubs disputaren una més que interessant cursa per al campionat i l’ascens, que s’allargà fins a la darrera jornada.

Aquest proper cap de setmana, el rugbi català descansa a nivell de competicions. Els equips del Club, doncs, tenen per davant quinze dies d’entrenament per millorar de cara als seus propers compromisos.

Fotografies: Gentilesa del RC Tarragona

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch