Un nou cap de setmana de rugbi amb totes les competicions de la fase prèvia en marxa. El dissabte 17 d’octubre les nostres categories d’escola, S14 i S18 van disputar les jornades corresponents.

Trobada d'escoles a Sitges

sel vilanova club de rugbi -S12

Magnífica primera trobada d’escoles de la temporada 21-22 al meravellós estadi del CR Sitges desenvolupada el dissabte 16 d’octubre.

Després d’una temporada i mitja sense competició, els nostres joves jugadors del S10 i S12 han pogut tastar de nou l’experiència de jugar amb els companys del CR Tarragona, INEF Lleida, CR Vilafranca i CR Sitges.

Per una banda, els nostres joves S10 han pogut gaudir de 5 partits formant part d’un combinat amb jugadors del Vilafranca i del Sitges, cosa que els ha permès gaudir d’una experiència de compartir i conèixer diferents dinàmiques de joc i d’organització, alhora que posar en pràctica les destreses i habilitats treballades aquestes primeres setmanes d’entrenaments. Tot plegat, els ha assegurat una experiència de rugbi i de companyonia molt enriquidora que els ha permès gaudir al màxim de la trobada.

Per altra banda, els jugadors del S12 han pogut gaudir de 4 partits de diferent desenvolupament, aplicant habilitats treballades aquestes darreres setmanes i experiències assolides en temporades anteriors que, el format singular de 5 vs 5, els ha portat a donar el millor d’ells. A més, el fet de poder cedir 2 jugadors (rotatius) i formar un segon equip de S12 combinat amb els companys del CR Vilafranca els ha portat a experimentar el fet de jugar mà a mà amb companys nous i gaudir de molt bons partits.

En definitiva, la jornada matinal del dissabte a Sitges ha estat un primer i molt positiu pas en la formació dels nostres jugadors, la qual volem agrair als companys del CR Sitges, als clubs participants, als familiars que ens han fet suport i especialment als nostres jugadors, protagonistes i element essencial del nostre club. Felicitats i moltes gràcies a totes i tots!!

Agraïm especialment als nostres patrocinadors , RocRoi, SuperPollo, Nace Energia, Petronieves i Xarcuteria Ros, que ens han acompanyat al llarg d’aquesta díficil etapa i que avui continuen fent possible que la nostra escola de rugbi continue creixent i formant persones.

S14
SEL vs RCC Calafell

sel vilanova club de rugbi - s14

Debut a la lliga amb victòria del S14 enfront del Calafell. Tot i sortir adormits de mica en mica van anar entrant en el partit i aconseguint doblegar la defensa rival, en conseqüència les marques van anar caient, en aquesta primera part potser més fruit del joc individual que col·lectiu.

La segona part la van començar igual que la primera, espessos, però un altre cop de mica en mica van anar entrant en joc i aquest cop d’una manera més col·lectiva, amb un gran treball dels davanters que després finalitzaven els ¾ amb un joc més desplegat i dinàmic que al primer temps i que van deixar un marcador final de 66-10.

S18
RC SANT CUGAT vs CRUC/RC SITGES /SEL

sel vilanova club de rugbi - s18

EL RC Sant Cugat ens va aplicar un gran correctiu en el seu camp amb un marcador final 88-0. Va ser un equip molt superior que ens va desbordar en totes les fases del joc.

Malgrat això, quan vam poder desplegar el nostre joc col·lectiu, es va demostrar la qualitat existent en el combinat format per jugadors del CRUC, el RC Sitges i el SEL, i que encara està per emergir.

Tots els nostres jugadors van participar del joc.