Site is Loading, Please wait...

Segona Jornada F.P Temporada 23-24

segona jornada f.p temporada23-24

Comparteix la notícia

Resultats a la fase prèvia de les categories de formació en competició i del primer equip femení

S14 - RC Badalona vs URS-SEL

Segona jornada de la competició, aquesta vegada a casa del RC Badalona, contra un equip rival més sòlid i compacte que a l’anterior jornada, cosa que no ha evitat que el nostre combinat hagi estat capaç d’imposar el seu ritme de joc a través, especialment, dels nostres ¾.

Després d’un inici de partit amb indecisions i d’una certa manca de definició en el nostre joc, però amb clara capacitat per frenar el potencial davanter que l’equip rival proposava, les nostres jugadores i jugadors han estat capaços de reprendre el bon joc a la mà i de penetració, generant i explotant els espais amb un moviment decidit i atrevit de joc. Alhora, tot i les mancances existents, el coratge, la implicació i, fins i tot, la generositat, han permès proposar un joc defensiu efectiu i un treball de davantera molt exigent, atès el potencial del Badalona i les nostres mancances detectades.

D’aquesta manera, s’ha resolt una nova prova competitiva a favor dels interessos del nostre combinat i, molt especialment, hem viscut una nova experiència al camp que permet sumar minuts de joc col·lectiu, aprenentatge i coneixença compartida d’un col·lectiu que presenta un potencial innegable i unes ganes de rugby inqüestionables.

S16 - SEL VILANOVA Vs RC SANT CUGAT B

Partit emocionant i intens en la segona jornada contra el Sant Cugat B. Una primera part dominada pels nostres amb bones fases de joc tant de la davantera com dels 3/4 que ens permet arribar el descans amb avantatge 19-5.

En la segona, el rival va pressionar i vam cometre nombroses infraccions que ens deixa amb 14 i alguns minuts amb 13 jugadors, però els nostres van resistir bé i van acabar emportant-se el partit per 31-17.

S19 - CR TARRAGONA/SEL VILANOVA Vs BARÇA RUGBY

El gran SEL/TARRAGONA va plantar cara al Barça, aquest amb més rodatge.

Primera part molt igualada on el SEL va avançar-se en el marcador. La segona part es va veure un Barça amb més experiència i que va aprofitar petites errades per endur-se el match. Els SEL/TARRAGONA han deixat molt bones sensacions i un gran esperit de lluita.
Som-hi SE

SÈNIOR FEMENÍ - FILADORES Vs CR TARRAGONA/SEL VILANOVA

Partit on el CR Tarragona/Sel Vilanova comença posant-se per davant al marcador i que acaba la primera part tancades a la seva línia de 22 amb un resultat de 12 a 5, una segona part molt igualada acabant el partit 17 a 12 a favor de les Filadores.

Val destacar el debut de l’Ariadna Cortes al combinat del SEL.

Més notícies