Segona victòria del sènior com a local

Comparteix la notícia

Un nou cap de setmana amb l’agenda completa per al Club. Com amfitrions d’una jornada específica de la categoria S12, amb quinze Clubs, vint-i-dos equips i més de tres-cents jugadors; per la seva banda, els s10 visitaren sant Boi per participar de la jornada específica de la seva categoria. Al camp de l’Annex, els S12 van començar forts davant del RC Cornellà i mantenint a tònica amb el Químic ER; al tercer partit, davant del Castelldefels, però, s’iniciaren els alts i baixos del conjunt, que van superar com a equip en un excel·lent darrer partit davant del RC Sitges. Per la seva banda, els S10 visitaven el Baldiri Aleu i estrenaven la seva gespa amb quatre partits que van permetre mantenir tant la intensitat com la concentració en el joc: concentració i seriositat en el primer partit enfront els amfitrions, joc a la mà i vistós en el segon i tercer davant l’Hospitalet i el Químic; en el darrer, enfront del Castelldefels, el rival va saber aprofitar les errades de col·locació per endossar als “bayukos” l’única derrota de la jornada. Des del Club, volem agrair a tècnics, delegades i delegats, i famílies, el suport en les activitats matinals de dissabte tant a sant Boi com especialment a l’Annex 2: sense vosaltres això no seria possible!

A la tarda, les categories de formació rebien el BUC a l’Annex. I el públic va viure i veure dos partits diferenciats, caracteritzats ambdós per la gran capacitat de lluita dels jugadors vilanovins però amb resultats diferents. Els s16 s’imposaren 42 a 33 tot i haver començat per derrere en el marcador, mentre que els S18van perdre 12 a 48.

L’endemà diumenge, el sènior mesurava forces amb el Martorell. Dels vuitanta minuts de joc, podem dir que durant prop de seixanta el matx fou igualat, tot i que es vilanovins duen la davantera en el marcador. Joc intens, de tu a tu, i especialment amb fases de davantera pels del Baix Llobregat, mentre que els de Vilanova no acabaven de trobar el seu joc però mantenien l’adversari a distància. Precisament en el moment de l’entrada dels homes de refresc va ser quan el joc local eclosionà, i s’encadenaren quatre assajos que deixaren el 48 a 14 final favorable als homes entrenats per Felipe López.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch