Segona victòria del sènior femení

Comparteix la notícia

Victòria a domicili dels s14

Per al segon cap de setmana de competició, les categories de formació mesuraven forces amb el CR Sant Cugat. Difícils compromisos, que van iniciar els s14 a dos quarts d’onze del matí de dissabte a la Guinardera, amb concentració, esperit d’equip i un bon joc que els va permetre avançar-se aviat en el marcador i mantenir les distàncies respecte al XV local, aconseguint sumar la primera victòria de la temporada (26-47). Els infantils, per la seva banda, van saltar a la gespa de la Guinardera disinhibits, fet que els va permetre mostrar una molt bona progressió respecte al primer partit, aconseguint dues marques i disposant de diferents ocasions per aconseguir-ne alguna més. La manca de pressió defensiva, però, i la superioritat de la línia de tres quarts local va fer que els de Sant Cugat aconseguissin una àmplia victoria (75-12). Els s18 tenien la papereta més difícil dels tres equips de formació del Club, i és que mesuraven forces al camp de la Sínia Batadet davant d’un dels conjunts més potents del país, amb diversos jugadors de la selecció catalana i espanyola. El CR Sant Cugat va plantejar un partit extremadament seriós i senzill, marcant en tot moment el ritme i deixant poc o gens de marge als locals, que no van poder contrarestar un joc extremadament efectiu i efficient dels del Vallés (0-111).

Per la seva banda, el sènior femení afrontava diumenge el segon compromís de lliga. Aquest cop, a Reus i enfront de l’Osona RC, les noies entrenades per Damián Blanquero van tornar a desenvolupar un joc de menor a major intensitat: si bé el primer temps va estar caracteritzat per una manca de fluïdesa i errors de mans que en determinats moments frenaren la progressió de les locals, al segon temps es van millorar aquests aspectes tècnics i es desenvolupà un joc més àgil, mantenint la superioritat en la melé, i aconseguint una segona victòria que permet al combinat ocupar les posicions capdavanteres de la Lliga d’Argent Femenina (58-5).

Fotografies del partit del s14, per Carles Pons,

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch