Segona victòria dels alevins

Comparteix la notícia

S14 
SELVNG 29 – Barbarians Maresme 24 
Partit emocionant el viscut disabte pasat a la Sínia Batadet amb els cadells del Club com a protagonistes. Després de la victòria a Reus, els joves entrenats per Àlex Monedero i Joan Puig van saltar a la gespa del camp amb la intenció de confirmar el bon joc i els resultats; i així ho van fer durant uns primers minuts de domini, en què s’aconseguiren tres assajos i es desplega un esquema de joc interessant. Els vistants, però, van saber aprofitar una baixada d’intensitat dels locals per ingualar el partit, i d’aquesta manera durant el segon temps l’emoció va ser constant. Un darrer assaig en el darrer sospir del matx va confirmar la segona victòria consecutiva dels alevins, que escalen fins a la sisena posició de la classificació.

S18 
SELVNG/RC TGN 12 – FC Barcelona 36 
Després del matx del alevins, foren els cadets els que saltaren a la gesta amb un rival complicar, el FC Barcelona. El partit va ser aplaçat en el seu moment, i aprofitant una jornada de descans de la lliga de la categoria es va recuperar. Intensitat i concentració foren les dues tòniques d’un partit que els s18 van encarar seriosament: aconseguint el primer assaig de l’encontre i treballant ferament en defensa, els joves de blau cel van mostrar un caràcter que dóna continuïtat al presentat la setmana passada enfront del BUC a la Foixarda. Tot i la derrota, els dos assajos i la més que notable actitud demostren la bona progressió del combinat.

Sènior Femení 
RC TGN/SELVNG 10 – VPC Andorra 26 
El resultat ajustat del partit de la primera volta feia preveue un interessant matx a la Laboral; com així va ser. Les andorranes, però, visitaven Tarragona amb la lliçó del novembre ben apresa, i van saber imposar la seva lògica a unes locals que no van acabar de trobar del tot el seu joc. Segona derrota del sènior femení, que es manté als llocs capdavanters de Primera Catalana.

Sènior Masculí 
RC Begues 81 – SELVNG 3 
Després de quatre partits puntuant, el sènior del club es desplaçava a Begues en la cinquena jornada de Segona Catalana per enfrontar-se a l’equip local. Durant el priemr quart d’hora de joc els locals aconseguiren dos assajos per una penalitat transformada els vilanovins; els de Begues imposaven el seu ritme del partit i al descans el marcador reflectia un 33 a 3 favorable als locals. A la represa, els vilanovins, amb només dos jugadors de refresc, no van saber canviar les tornes d’un matx que se’ls capgirà completament fins al resultat final.

 

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch