Segona victòria dels infantils

Comparteix la notícia

L’activitat del Club aquest cap de setmana passat es va centrar en les categories en competició, tan de formació (s14 i s16), com del sènior masculí; els primers actuals com a locals, a Santa Bàrbara, i els segons en un desplaçament a Barcelona per afrontar el complex INEFC BCN.

Respecte al primer partit a la Guinardera, i tot i la millora de joc, els alevins van veure’s superats per un conjunt del Baix Llobregat que va fer córrer la pilota i fer valer el pes de la seva davantera. A destacar, més enllà del resultat, l’actitud i la voluntat demostrada pels de blau cel sobre el terreny de joc de Santa Bàrbara (12-50). Els infantils, per la seva banda, van sumar una segona victòria en el segon partit de competició. Davant del Castelldefels, la plantilla entrenada per Ulisses Soler mostrà la seva superioritat en les facetes estàtiques i dinàmiques, enduent-se un bonus ofensiu que li permet encapçalar provisionalment la lligueta; amb tot, cal treballar la concentració per evitar les discontinuïtats en el joc i l’excés d’individualisme (53-0).

El sènior masculí, per la seva banda, va desplaçar-se diumenge a la Foixard per encarar la segona jornada del Grup D davant de l’INEF BCN. El matx fou accidentat, amb quatre jugadors del SELVNG que van haver d’abandonar la gespa i una decisió arbitral que va destarotar completament el plantejament de l’entrenador, Felipe López. Amb tot, durant els primers quaranta minuts els vilanovins van mantenir-se dins del partit, arribant a estar a dos punts dels locals (12-10). Al final, amb catorze jugadors sobre el camp, l’equip es va veure superat i va acabar cedint (46-12).

Més fotografies dels alevins, per Carles Pons,
Més fotografies dels infantils, per Montse Jaraba,

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch