SEL Vilanova 53 – Rugby Valls 27

Comparteix la notícia

El sènior del SEL Vilanova i la Geltrú va aconseguir aquest diumenge una folgada victòria enfront del Valls, en el partit disputat al camp de rugby de les Pistes Polisportives. Era el tercer enfrontament entre els dos clubs, i aquesta vegada va caure de la banda vilanovina per un ampli marge. Tot i el resultat final, el partit va ser molt disputat, amb una forta lluita entre ambdues davanteres. Amb tot, els locals van practicar el joc amb més ordre, fet que els va permetre jugar millor cada oportunitat i guanyar terreny en cadascuna de les fases.

Va ser producte d’aquesta actitud, i de la predisposició a l’atac, que van anar arribant els assajos de la banda del SEL. El primer va ser obra del mig de melée Julls Martínez Delgado, als set minuts; el mateix jugador habilitaria el centre Dídac Moragas, quatre minuts després, perquè aquest augmentés el compte en el marcador. El Valls va reaccionar i va intentar reduir distàncies, però la defensa local es va mostrar ferma. Als 32 minuts, de nou Moragas plantava l’ovalada en zona de marca; el primer temps acabava amb un cop de càstig transformat pel Rugby Valls.

La intensitat del partit va perjudicar notablement els visitants, que van patir un parell de lesions que facilitaren el joc de l’equip local. Jordi Ares, un dels millors, va aconseguir un nou assaig per la banda vilanovina; l’equip roig-i-blanc de la capital de l’Alt Camp només podien respondre restant punts a través de cops de càstig. A l’assaig d’Ares seguirien dues marques més, aconseguides per Damián Blanquero i David Porto; a partir d’aquest moment, el partit va entrar en una fase de descontrol, que el Valls va saber aprofitar per buidar-se en cada acció i aconseguir dos assajos gràcies a la força de la seva davantera (18’, 23’). La remuntada visitant va despertar de nou els locals, que llançarien de nou atacs sobre la zona de 22 dels Valls. Concretarien el domini en forma d’assaig Pepo Martínez Delgado i Damián Blanquero. El Rugby Valls va anotar a un minut del final de partit, però Joan Manuel Mallofré tancaria el marcador amb un nou assaig de la banda vilanovina en l’últim sospir.

Crònica realitzada per
Raúl Martínez Delgado
XV titular


Pau Mestres, Jorge Cabezon, Ismael Ripoll,
Raúl Díaz, Jordi Pachon,
David Porto, Jordi Ares, Damian Blanquero,
Julls Martinez Delgado, Pepo Martinez Delgado,
Didac Moragas, Antonio Pereyra, Daniel Porlan, Jaume Pujante, Favio Marras
Suplents
Àlex Gines, Andoni Benguetxea, Tomás Ignacio Salatin, Joan Manuel Mallofré, Xavi Peiró i Joan Casals

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch