Site is Loading, Please wait...

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24
Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l'UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Comparteix la notícia

S14 CNPN Vs UR SUD/SEL VILANOVA

s14-sisena jornada fase previa temporada 23-24

El partit del dissabte 18 de novembre de la URS-SEL contra l’equip de Poble Nou, CNPN, ens ha ofert una nova experiència rugbística plena d’aprenentatges i de superacions. Si fins el moment el nostre combinat havia sabut imposar un joc que li ha permès, malgrat les debilitats que l’equip presenta i que la naturalesa d’aquest combinat implica, anar sempre davant al marcador a cadascun dels partits disputats, la jornada d’ahir contra l’equip barceloní va ser una prova de foc per a les nostres jugadores i els nostres jugadors.

Per primera vegada en el que portem de temporada 23-24, el nostre combinat ha hagut de gestionar el fet d’anar per darrere en el marcador, davant un rival que proposava pressió, especialment en les fases estàtiques (rucks, melés i touches) i en una jornada que no hem sabut desenvolupar el nostre joc ràpid a la mà i de penetració atacant els espais. El conjunt d’errades comeses, sumades a la manca d’efectius de darrera hora, amb especial afectació a la davantera, ha estat una experiència excel·lent per fer conscients els nostres jugadors que guanyar és sempre una tasca complexa, cosa que ens exigeix d’un compromís i d’una actitud orientada cap a l’aprenentatge humil i a l’esforç personal i col·lectiu, basat en l’acceptació del que esdevé al camp de joc.

Si la primera part s’ha mostrat com una successió d’anades i de tornades en què cap dels dos equips eren capaços d’imposar el seu joc, amb moments en què s’ha pogut veure instants de joc propositiu de bonica factura combinats amb moments de desordre i de pèrdua de la pilota, a la segona part, moguts per la consciència del moment i per la creença en les nostres possibilitats, el combinat de la URS-SEL ha estat capaç de millorar tant la seva actitud defensiva, en aquesta jornada lluny de la mostrada davant la UES fa dues setmanes, i molt especialment l’ofensiva, recuperant moments de joc àgil i precís a la mà que ha permès, novament, que el resultat es concretés al nostre favor.

Així, una setmana més, el nostre combinat ha estat protagonista d’un pas més en aquesta aventura de bon rugby, companyonia i aprenentatge que està resultant ser la present temporada.

Un cop més volem agrair la presència, el suport i l’acompanyament de les mares i pares que fan possible aquest fantàstic col·lectiu, així com, molt especialment, als protagonistes que cada setmana, als entrenaments i al camp de joc, fan el millor i donen tot el seu potencial per sumar en aquest projecte esportiu col·lectiu.

Endavant, URS-SEL!

S16 CR TARRAGONA Vs SEL VILANOVA

S16 Dissabte vàrem disputar el partit de la 6à jornada contra els nostres companys del CR Tarragona on la nostra línia i joc a la mà no va poder ser aturada per la defensa del Tarragona.

Aquesta victòria amb bonus ens dona l’accés matemàtic a la segona catalana.

S18 UES Vs CR TARRAGONA/SEL VILANOVA

Partit al Baldiri Aleu, on el Sant Boi va ser un clar guanyador. El partit va començar molt bé pel CR TARRAGONA/SEL VILANOVA que va adelantar al marcador amb un cop de càstig, però això va ser tot. El Sant Boi va prémer l’accelerador i va començar a anotar assajos continuadament per errors de placatges.

Va haver-hi moments que es va veure la garra i esperit dels SEL, però no es va poder fer gran cosa perquè la moral estava ben tocada. Toca seguir treballant i aixecar-se.
SOM-HI SEL 💪🏾💪🏾💪🏾💪🏾 SOM GEGANTS!

Més notícies