Tercera victòria del femení i primera del cadet

Comparteix la notícia

La pluja de la setmana passada va determinar en gran part l’activitat del Club, ja que la primera jornada d’Escoles prevista per dissabte al matí a Vilanova va haver de suspendre’s per camp impracticable. A la tarda, però, una sensible milloria de l’estat del terreny de joc va permetre disputar els dos partits de competició de les categories s18 i senior masculí.

Els primers en saltar a la gespa de la Sínia Batadet a dos quarts de cinc de la tarda van ser els cadets, que afrontaven el seu tercer partit de lliga; aquest cop el rival era el combinat Catalunya Central i ambdós conjunts disputaren un partit igualat i tens en els minuts finals. Els vilanovins van comandar el marcador durant bona part del matx, però sense saber desplegar el joc a la mà i amb problemes a la fase de conquesta. Amb tot, els quatre assajos van valer per sumar els primers punts de la classificació a l’equip entrenat per Javier Muñoz (20-12). Després del matx fou el torn del sènior en el seu debut a casa després de la victoria a Alella en el primer partit de lliga. El rival, Gòtics RC, se sabia complex i rodat, i de bon principi els visitants van imposar la seva lògica de joc, fent que els vilanovins anessin a remolc sobre la gespa de la Sínia i impedint en tot moment la progressió dels locals en atac. La superioritat visitant es va traduir en el marcador final (0-55).

El sènior femení, per la seva banda, visitava el RC Sabadell després de dues victories en dos partits, i amb la intenció d’aconseguir la tercera; com així fou. Amb un bon joc a la mà i superioritat en les fases estàtiques, les noies entrenades per Damián Blanquero van endur-se el bonus ofensiu, a més, afermant la seva posició a la classificació (0-53). Diumenge, els veterans del Club van desplaçar-se a Sitges per participar amb nou equips més de la jornada organitzada pel RC Sitges en aquesta categoria. Tres partits, amb dues derrotes i un empat, i un bon rodatge i excel·lent actitud per un equip de veterans que cada cop més s’aferma com una secció potent del Club.

Fotografies de la jornada de veterans, per Carles Pons,

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch