Tercera victòria del femení i primera del cadet

La pluja de la setmana passada va determinar en gran part l’activitat del Club, ja que la primera jornada d’Escoles prevista per dissabte al matí a Vilanova va haver de suspendre’s per camp impracticable. A la tarda, però, una sensible milloria de l’estat del terreny de joc va permetre disputar els dos partits de competició de les categories s18 i senior masculí.

Els primers en saltar a la gespa de la Sínia Batadet a dos quarts de cinc de la tarda van ser els cadets, que afrontaven el seu tercer partit de lliga; aquest cop el rival era el combinat Catalunya Central i ambdós conjunts disputaren un partit igualat i tens en els minuts finals. Els vilanovins van comandar el marcador durant bona part del matx, però sense saber desplegar el joc a la mà i amb problemes a la fase de conquesta. Amb tot, els quatre assajos van valer per sumar els primers punts de la classificació a l’equip entrenat per Javier Muñoz (20-12). Després del matx fou el torn del sènior en el seu debut a casa després de la victoria a Alella en el primer partit de lliga. El rival, Gòtics RC, se sabia complex i rodat, i de bon principi els visitants van imposar la seva lògica de joc, fent que els vilanovins anessin a remolc sobre la gespa de la Sínia i impedint en tot moment la progressió dels locals en atac. La superioritat visitant es va traduir en el marcador final (0-55).

El sènior femení, per la seva banda, visitava el RC Sabadell després de dues victories en dos partits, i amb la intenció d’aconseguir la tercera; com així fou. Amb un bon joc a la mà i superioritat en les fases estàtiques, les noies entrenades per Damián Blanquero van endur-se el bonus ofensiu, a més, afermant la seva posició a la classificació (0-53). Diumenge, els veterans del Club van desplaçar-se a Sitges per participar amb nou equips més de la jornada organitzada pel RC Sitges en aquesta categoria. Tres partits, amb dues derrotes i un empat, i un bon rodatge i excel·lent actitud per un equip de veterans que cada cop més s’aferma com una secció potent del Club.

Fotografies de la jornada de veterans, per Carles Pons,