Tercera victòria del SEL VNG a la màxima categoria

Comparteix la notícia

FEMENÍ I CADET S’EMBUTXAQUEN TAMBÉ RESULTATS POSITIUS

Diumenge passat, el sènior masculí del SEL VNG va retrobar-se amb la victòria en el primer partit de la segona volta de la màxima divisió catalana. Els homes d’Isaac Richmond mesuraven forces amb el RC Cornellà, i el balanç va acabar essent positiu per als interessos dels de blau cel. 

Amb tot, el partit no va començar gaire bé, ja que foren els visitants els qui s’avançaren en el marcador gràcies a un cop de càstig transformat; amb un parell d’estira-i-arronsa en el marcador, els primers quaranta minuts van finalitzar amb un punt de marge per als visitants (7-8). A la represa, però, la tònica del partit varià: els vilanovins van saber corregir els nombrosos errors de posició i de joc a la mà del primer temps, i van aconseguir fins a quatre assajos més (de la mà de David Palomo, Dani Porlan, Isaac Richmond i Santi Serrano), que se sumaren a l’aconseguit per Alejandro Sexto en el primer temps. Amb aquesta victòria, a més, els vilanovins aconseguiren un bonus ofensiu i comencen a mirar la part mitjana de la classificació. Per la seva banda, el sènior femení disputà el partit de semifinal de la Copa d’Argent de Segona Catalana enfront de les Carboneres. A diferència del matx de fase regular, en què el joc entre els dos conjunts fou més equilibrat, en aquesta ocasió les noies van mostrar una joc contundent i efectiu, que els va permetre aconseguir la victòria per un ampli 33 a 3, i amb ella el passi a la Final d’Argent on s’enfrontaran al RC Sant Cugat.

La resta de categories del Club també van farcir d’activitat el cap de setmana. Dissabte al matí, la pluja no va impedir que més de cent cinquanta nenes i nens participessin de la primera jornada d’Escoles de Rugbi de 2014 a la nostra ciutat on, a banda dels cadells dels SEL VNG, es va comptar amb la presència de les escoles del RC Cornellà i el RC Sitges. Els joves jugadors blau cel van disputar els seus encontres amb bona actitud i creixent ascendent. Pel que fa als equips de categoria infantil i cadet, mentre que els primers van disputar un dels partits més complets de la temporada enfront del CNPN-Enginyers: tot i una més que notable primera part i unes bones fases de joc durant el segon temps, l’alentiment volgut del joc per part d’un rival que de vorejà permanentment el reglament i les constants aturades van acabar passant factura al conjunt, que concedí la derrota per 24 a 36. Els cadets, per la seva banda, van imposar-se a domicili al Castelldefels (29-43), retrobant-se amb la victòria i pujant a la classificació fins a la setena posició.

Podeu veure més fotografies dels dos darrers partits
de categoria infantil, fetes per Lázaro Romero,
CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ

Podeu veure fotografies de la Jornada d’Escoles,
fetes per en Carles Pons, CLICANT SOBRE AQUEST ALTRE ENLLAÇ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch