Torna la competició en categoria sènior

Comparteix la notícia

Després d’un cap de setmana passat per aigua, que va obligar a suspendre la pràctica totalitat dels partits de les diferents categories, els sèniors masculí i femení del club de rugbi de la capital del Garraf comencen la temporada oficial. Després d’un mes i mig d’entrenaments i de diversos partits que han servit per comprovar l’evolució en positiu d’ambdós equips, aquest cap de setmana els dos inicien les respectives competicions territorials amb visita a domicili: a Castelldefels el femení, i a Barcelona per enfrontar-se al CNPN-Enginyers, el masculi, en el primer partit a Segona Catalana.

Fonts del Club han volgut destacat el fet que enguany els dos equips entrin en competició, juntament amb els infantils. “L’aposta pel creixement del nostre esport per part del club, i de les institucions que ens donen suport, és ferma, i veure com cada temporada tenim més equips en joc, és positiu i senyal que les coses s’estan fent bé”. En aquest sentit, i més enllà dels resultats, el que es valora és “posar en moviment cada cop més gent al voltant d’un esport que es va coneixent a la vila, i que ben aviat serà un dels identificadors de la ciutat”.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch