Torna la gran festa del rugby català

Comparteix la notícia

Ahir al matí va tenir lloc a l’Ajuntament de Barcelona la presentació de la Festa del rugby català del dissabte 15 de setembre. Aquesta festa serà un punt de trobada dels aficionats del rugby de Catalunya i la Catalunya Nord i també servirà per donar a conèixer les Seleccions Catalanes reconegudes a través de les activitats que hi haurà a l’esplanada de l’estadi organitzades per la Plataforma Proseleccions.

A la presentació de la festa hi ha assistit el Secretaria General de l’Esport, Ivan Tibau, la Quarta Tinent d’Alcalde i regidora de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maiet Fandos, el president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas i Pere Beque de l’Usap de Perpinyà.

Tots els assistents han destacat l’importància del partit per la difusió del rugbi a Barcelona i Catalunya i per l’agermanament dels dos territoris a través de l’esport. S’espera una bona assistència a l’estadi (al voltant de 30.000 espectadors) que representaria el segon partit de rugbi de la història amb més espectadors només superat pel partit de fa dos anys de la Heineken CUP que va enfrontar l’USAP amb el Toló.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch