Tornem a la gespa!

Comparteix la notícia

El SEL Vilanova i la Geltrú va tornar a la feina el passat dilluns 30 d’agost, amb la vista posada en la seva participació a Tercera Catalana. El sènior masculí és la primera categoria del club que torna als entrenaments després del merescut descans d’estiu.

El rugby vilanoví ha començat aquesta setmana a posar de nou la màquina en marxa. Els primers en tornar als entrenaments han estat els jugadors del sènior, que dilluns passat van iniciar les sessions de pretemporada amb la vista posada en el primer compromís amistós del club, demà dissabte 4 de setembre, enfront del RC Cornellà. El fet que enguany el sènior disputi competició oficial, fa que la pretemporada tingui un gust especial per als jugadors: nou entrenador, noves rutines i nous objectius per un equip que durant els dos darrers anys ha sabut evolucionar en positiu. A banda del partit, el dissabte els jugadors realitzaran un petit stage al Camp de Rugby, amb un entrenament matinal en què comptaran amb la direcció tècnica de Paco Baena, un dels grans noms del rugby català.

Pel que fa a l’Escola de Rugby, els entrenaments s’iniciaran el proper dimecres 8 de setembre. Després de l’experiència de la temporada passada i de la més que positiva participació al Campionat de Catalunya d’Olot, enguany l’objectiu del Club és continuar la tònica ascendent. En aquest sentit, des de la Junta Directiva del SEL s’espera poder comptar sumar a les categories alevins, benjamins, prebenjamins i babies, un equip d’infantils. Des de la Junta es destaca que aquesta seria l’evolució natural: “el número de jugadors creix i a la vegada les categories s’amplien. En el rugby hi ha unes categories molt marcades, que nosaltres marquem també perfectament en els entrenaments, que permeten una introducció progressiva en aquest esport des dels quatre anys”.

Amb la intenció, a més, de donar a conèixer la pràctica del rugby, des del club s’ha establert el mes de setembre com el “mes de l’iniciació”: per això, el SEL VNG ha iniciat una promoció de cara a captar nous jugadors per a l’Escola de Rugby. Durant tot el mes de setembre, els infants podran entrenar gratuïtament en l’horari habitual (dimecres i divendres, de 18 a 19:30 hores). “Esperem que la promoció tingui una bona resposta per part de la quitxalla”, afirmen des del club. “El que volem és que vinguin, entrenin i descobreixin un esport dinàmic i físic, però sobretot amb valors de solidaritat i esforç”. Com no es cansen de repetir des de la direcció tècnica de l’Escola, “en el rugby s’hi fan amics i és aquest aspecte el més destacable d’un esport en que és tan important el que passa sobre el terreny de joc com el que passa fora. El rugby té això: qui el prova, li agrada”.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch