Triple victòria vilanovina

Comparteix la notícia

Excel·lents resultats els aconseguits el cap de setmana passat pels equips en competició del Club de Rugbi de la capital del Garraf: infantils, cadets i sènior femení van embutxacar-se la victòria en els seus respectius encontres i, en dos casos, arrencant el bonus ofensiu per haver aconseguit més de quatre assajos. 

Dissabte, infantils i cadets actuaven com a locals al camp de la Sínia Batadet enfront, respectivament, del RC Badalona i la UES ‘B’. En tots dos partits els equips oferiren un bon espectacle als assistents a la jornada. Els infantils, primera categoria en saltar al camp, tenien davant un rival nombrós en banqueta i voluminós; això no impedí, però, que els jugadors entrenats pel binomi Rodríguez-Cáceres juguessin de manera dinàmica, fent que els badalonins anessin aviat per darrere en el marcador. Al descans, el 22 a 12 demostrava un matx amb tendència a la igualtat, que en el segon temps es disipà gràcies al bon joc dels tres quarts locals, la força puntual en davantera i també el desacomplexament dels quatre jugadors s14 de segon any que reforçaren l’equip. La victòria, 51-12, fou un premi mrescut a un gran matx.

En el segon encontre del dia, la igualtat i la disputa foren la tònica general dels setanta minuts. Els cadets amb un joc cada cop més afermat, i amb una dinàmica en positiu, van plantejar una partit coratjós, de persistència i de no abaixar els braços davant d’un rival, la UES, extremadament seriós i conjuntat. Al final del primer temps, el marcador reflectia un 7 a 5 a favor dels locals; al segon temps la igualtat es mantingué fins gairebé el darrer sospir, aconseguint els locals la victòria en els darrers minuts gràcies a un tercer assaig nascut d’una melé prodigisa a cinc metres de marca contrària. El 21 a 15 permet sumar quatre punts més, i la segona victòria, als jugadors del cadet vilanoví.

L’endemà diumenge, el sènior femení visitava la Feixa Llarga per afrontar el penúltim partit de la fase regular de Copa Catalana enfront del RC L’Hospialet. Tot i uns primers minuts d’igualtat, el tricombinat va començar a prémer l’accelerador cap al quart d’hora de joc, i dominant les fases dinàmiques i les estàtiques, va anar sumant assajos gràcies al bon joc de les tres quarts, arribant el marcador a un 5 a 85 final que erment a les fèmines del rugby vilanoví consolidar la primera posició de la classificació.

Fotos cadet, per Mònica Ruiz (UES),
CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch