Trobada a Vilanova

Demà dissabte 9 de maig, al camp de rugby de les Pistes d’Atletisme, celebrarem una trobada d’Escoles de Rugby per continuar la pràctica del nostre esport un cop acabades les convocatòries oficials de campionats i activitats de la FCR. A banda del SEL Vilanova, club local, comptarem amb la presència del Castelldefels i de l’Enginyers. Els partits s’iniciaran a partir de les 10:30 hores; la convocatòria per als jugadors i cos tècnic és a les 09:30h. Esperem poder gaudir d’una bona matinal de rugby!

Els alevins, però, tindran un bon aperitiu avui divendres mateix: el club actuarà com a amfitrió de l’equip Under 11 del Bangor RFC, amb qui compartiran entrenament i partits de caràcter amistós. El Bangor RFC és un club irlandès, de la província d’Ulster, que fou fundat el 1885; més de cent anys d’història, doncs, trepitjaran aquesta tarda la gespa del nostre camp de rugby!

ACTUALITZACIÓ, 22:00h La trobada amb l’equip irlandès del Bangor ha estat un èxit; després d’un brevíssim escalfament conjunt, els dos equips han disputat una sèrie de partits intensíssims tot i el contrast de joc entre uns catalans que primaven el joc de davantera, enfront d’uns irlandesos més avesats al joc a la mà. L’experiència ha estat un èxit, i la trobada ha finit amb el Tercer Temps de rigor i l’intercanvi de presents entre els dos clubs.