Trobada amb l’Escola del RC Tarragona

Comparteix la notícia

Derrota ajustada del sènior femení 

A poques setmanes d’iniciar-se el calendari de Jornades d’Escoles de Rugbi, l’Escola del SEL Vilanova i la Geltrú va desplaçar-se a Tarragona per respondre a la invitació del Club local. En una matinal perfecte per a la pràctica del nostre esport, les diferents categories van protagonitzar un entrenament conjunt amb posteriors partits de quatre parts de deu minuts; la característica principal dels partits de primera hora fou un alt nivell de disputa i una excel•lent actitud per part dels jugadors, especialment els qui debutaven amb l’esport de l’ovalada. Als matxs de les categories s8, s10 i s12, seguí un encontre entre els dos grups per equips integrats per jugadors de categories s14 i s16, que va seguir la tònica dels partits precedents: disputa i entreteniment per al públic assistent, assolint la victòria els locals per un ajustat 31 a 27.

El sènior femení, per la seva banda, en el seu segon i darrer compromís de pretemporada, va perdre per un ajustat 15 a 12 a Castelldefels enfront del Club local, que va saber aprofitar el marge de les tres marques aconseguides durant el primer temps.

Aquest cap de setmana, l’activitat de competició s’inicia a tots els efectes: s16 i s18 debuten dissabte al matí a casa, enfront Sant Cugat (10:30 hores) i Castelldefels (12:00 hores) respectivament; els dos sèniors, es desplacen a domicili. El masculí, a Castelldefels (dissabte, 16 hores) i el femení a Reus (diumenge, 12 hores).

Fotografies de l’EdR, per Carles Pons, 

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch