Site is Loading, Please wait...

Una gran temporada de les categories S14 i S16 2024

El SEL VILANOVA tanca la temporada 2023-2024 amb molts bons resultats.

Comparteix la notícia

El SEL Vilanova Club de Rugbi està celebrant una victòria quàdruple en les categories SUB14 i SUB16. L’equip SUB16 es va coronar sotscampió de la Copa Catalana d’Argent el Passat 18 de maig, campió del Torneig d’Espanya en la segona divisió el 26 de maig a Valladolid,  i sotscampió de la Copa Catalana d’Argent de 7s, mentre que el SUB14 ha obtingut el títol de campions de la lliga catalana. Aquests assoliments són un testimoniatge de l’ardu treball, la dedicació i els valors que impulsen als jugadors i entrenadors del club.

campions torneig nacional M16

Desprès d’haver aconseguit el subcampionat a la Copa Catalana d’Argent a Sant Cugat del Vallès, el S16 va participar en el Torneig Nacional M16 de segona divisió celebrat el cap de setmana del 24 al 26 de maig a la ciutat de Valladolid, va reunir 55 clubs, 71 equips, 2.100 jugadors i jugadores, 200 tècnics i 35 àrbitres en dos dies d’intensa competició.

El S16 del Sel Vilanova va aconseguir la 1a posició dels grups G i H del torneig després de guanyar els 4 partits disputats, contra RC Lleó, Bahia 89, Mareantes de Pontevedra i les Abelles B de València.

Els vilanovins van mostrar un gran joc, intensitat i velocitat en els tres primers partits, deixant el marcador del rival a zero.

La final va començar amb una mica de nerviosisme, permetent a les Abelles B fer una marca pràcticament a l’inici del partit, però el SEL tenia entre cella i cella guanyar i res els podia aturar. Va ser així com van aconseguir donar la volta al marcador en una partit molt intens i emocionant per a acabar guanyant 28 a 12 i fent-se amb la medalla d’or.

una gran temporada de les categories S14 i S16 2024

D’altra banda, la final de la Copa Catalana d’Argent, disputada al camp de la Guinardera a Sant Cugat del Vallès contra el RC Sant Cugat B va ser molt disputat, però una vegada més, els jugadors van mantenir l’espírit d’aquest club, aquell que sempre ens recorda que som petits però sabem fer grans coses, pur ADN SEL!

Finalment, el passat cap de setmana aquesta categoria de formació va aconseguir el campionat de la Copa d’Argent de 7s, després de derrotar al RC SITGES per 47 a 7, al RC CORNELLÀ 33 a 7 i al CNPN en la final per 17 a 19.

Un gran final de temporada pel S16, i la millor recompensa a l’esforç, el compromís i el bon joc dels jugadors, entrenadors i staff 

El Rugbi sevens és una variant del rugbi, amb dos equips de set jugadors. Jugat en un camp de rugbi complet, els equips rivals competeixen per anotar punts a través de marques, conversions, penals o drops.

Categoria S14

campions de la lliga catalana de rugby

D’altra banda, la categoria S14 del SEL Vilanova, aquesta temporada va formar equip amb l’Unió Rugby Sud, una unió integrada per diversos clubs de la Catalunya Sud, Salou Academy Rugbi Club (SHRAC), Rugbi Vilafranca, “Els” Taus d’Amposta, el Reus Rugbi i el Rugbi Calafell, per a competir en la lliga catalana.

Un acord entre 6 clubs que representa un exemple d’esforç, confiança, generositat, companyonia, ganes d’aprendre i passar-ho bé jugant al rugbi, quelcom inèdit en la competició fins al moment.

La URS/SEL ha demostrat amb escreix que la decisió va ser totalment encertada, fent gaudir a l’afició d’un molt nivell de joc durant tota la temporada i posant la guinda en aconseguir proclamar-se campions de la lliga de tercera divisió el passat 23 de març contra l’Unió Esportiva Santboiana en el camp del degà del rugbi català.

El Rugbi: Més que un Esport

Encara que el rugbi és un esport minoritari a Vilanova i la Geltrú, el seu impacte és innegable. Més enllà dels marcadors i les victòries, el rugbi és un conjunt de valors que transcendeix les línies del camp de joc. Alguns d’aquests valors inclouen:

  • Respecte: Els jugadors del SEL respecten als seus companys d’equip, rivals i àrbitres. El respecte és fonamental per a mantenir la integritat del joc.
  • Integritat: L’honestedat i el joc net són els pilars que sustenten la integritat del rugbi. Els rugbiers s’esforcen per ser exemples de conducta dins i fora del camp.
  • Passió: La passió dels jugadors i aficionats crea un vincle especial en la gran família del rugbi. És aquesta passió la que impulsa als equips a superar-se constantment.
  • Solidaritat: El rugbi és un esport d’equip en el qual la lleialtat i la col·laboració transcendeixen colors, races i pensaments. Els jugadors es donen suport mútuament en cada jugada.
  • Disciplina: El compliment de les normes i la disciplina són essencials en el rugbi. Els rugbiers saben que l’èxit ve amb el treball dur i la dedicació constant.

Un Futur Prometedor

El SEL Vilanova continua creixent i atraient a més esportistes i aficionats. El rugbi és molt més que contacte físic en el camp; és una experiència que transforma vides i forja amistats duradores. Si tens entre 4 i 99 anys, uneix-te al SEL VILANOVA i descobreix un esport dinàmic i ple de valors.

Per a més informació sobre el club, horaris d’entrenament i com formar part d’aquesta comunitat rugbística, visita el nostre web i vina a provar gratis durant 1 mes.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch