Viatge de final de temporada de les categories de formació

Comparteix la notícia

Isaac Richmond, premi Volerany a la trajectòria esportiva 

El passat cap de setmana l’Escola de Rugbi del SEL Vilanova i la Geltrú va disfrutar del més que merescut viatge de final de temporada. Gairebé un centenar d’integrants del club va desplaçar-se a la comarca de la Cerdanya amb la intenció de passar un camp de setmana d’esport, natura i convivencialitat.

El cap de setmana de les categories de formació del Club de Rugbi de la capital del Garraf va ser intens; especialment dissabte, gràcies a la presència de Roger Ripol: exjugador d’equips com Northampton Saints, La Rochelle, l’Stade Aurilliac o el BUC, i actual Responsable d’Escoles de Rugby i Desenvolupament de la Federació Catalana, Ripol va desenvolupar diferents sessions específiques de tecnificació per a les diferents categories presents, de s8 a s16. A les sessions de dissabte, va seguir diumenge una bona caminada que culminà en el marc dels llacs de Lanoux i Fontviva, a la Catalunya Nord. No va ser aquesta, però, l’única activitat del cap de setmana: i és que divendres, en el marc de la Nit de l’Esport, en el marc de la Nit de l’Esport, Isaac Hautakiri Richmond va rebre el premi Volerany a la trajectòria esportiva. L’Isaac, que durant tres temporades ha militat a les files del SEL Vilanova, va rebre aquest reconeixement conjunt per part de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Canal Blau en motiu de la seva retirada de la pràctica del rugbi com a jugador i per seva extensa dedicació a la mateixa, la seva vinculació amb la promoció escolar i el seu exemple dins i fora del camp. L’Isaac, en senyal d’agraïment i acompanyat per diversos jugadors del sènior masculí, va oferir a tots els presents a la Sala d’Actes de Neàpolis una Haka que va sorprendre els assistents.

 Aquest proper cap de setmana es desenvoluparà a la platja de Ribes Roges, la darrera activitat de la temporada. Amb el patrocini del Xiringuito L’Ú, el SEL Vilanova i la Geltrú reprèn per cinquena vegada la celebració del Rugby Platja Ciutat de Vilanova. En aquest nou marc, seran centenars els participants en l’activitat, centrada en les categories de formació al matí; i en els sènior, i veterans, a la tarda.

Per veure totes les fotografies del viatge.
fetes per Carles Pons, CLIQUEU SOBRE AQUEST ENLLAÇ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch