Vic, capital del rugbi formatiu

Comparteix la notícia

DISSABTE 
11 DE MAIG 
S18 
Jornada de Seven’s a Vilanova i la Geltrú
Segona jornada de Seven’s a Vilanova, aquest cop amb la categoria s18 com a protagonista. El combinat local va disputar els seus quatre partits, aconseguit dues victòries enfront del RC Martorell i el RC Sitges.

DIUMENGE 
12 DE MAIG 
ESCOLA DE RUGBY (S6, S8, S10 I S12) 
Campionat de Catalunya a Vic

Diumenge passat, l’Escola de Rugby va desplaçar les categories S10 i S12 a Vic, on la Federació Catalana organitzava una nova edició del Campionat de Catalunya d’Escoles; aquesta activitat, que cloïa la temporada a nivell de trobades, va veure com més de 1.100 jugadores i jugadors participaven de l’esport de l’ovalada en els diversos espais previstos pels organitzadors. I tot això, en un molt bon ambient, una organització que es consolida any rere any i un temps que acompanyà.

Els S10 van disputar set partits, en general amb rivals de la seva mateixa entitat i progressió; els resultats acompanyaren (cinc victòries) i l’evolució del conjunt, del primer al darrer partit, també. L’equip s’assentà mica en mica sobre la gespa vigatana, tot i que segurament la defensa va ser l’aspecte que desentonà de la tònica general. Els S12, per la seva banda, també van disputar set encontres, on destacà el joc ofensiu i a la mà i on, per contra, la defensa va veure’s més limitada en l’actuació del conjunt, cosa que al final va fer que es comptessin tres victòries i quatre derrotes en el còmput general.

En línies generals, doncs, no es pot fer sinó una valoració molt positiva d’una activitat que posa la cirereta en un conjunt que ha fet de l’aprenentatge la seva característica principal. Aquest any s’han assentat bones bases per al desenvolupament tècnic individual i de conjunt que han de permetre consolidar l’experiència dels jugadors.

Des del Club volem agrair a jugadores i jugadors, tècnics, delegats i famílies la participació en el Campionat i l’actitud mostrada en tot moment!

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch