Victòria ajustada de l’infantil a Tarragona

COMENÇA LA PROMOCIÓ ESCOLAR

El cap de setmana passat, l’activitat del Club de Rugbi de la capital del Garraf es va concentrar en el dissabte: les dues úniques categories amb partits, s16 i s18, disputaren els enfrontament en terres tarragonines.

L’equip infantil va desplaçar-se a Tarragona per encarar el conjunt de la capital provincial. Es previa un partit disputat, i així va ser. Amb els joves dirigits per Andreu Rodríguez i Aleix Valero avançant-se en el marcador amb un assaig transformat, els Voltors van respondre aviat retallant les distàncies en el marcador (7-5). Ambdós equips es centraren en un joc ordenat i amb un moviment de marcador intens; les distàncies no diferien de més d’una marca, i l’estira-i-arronsa entre els dos equips fou constant. Els vilanovins, però, van fer valer el seu major encert amb les transformacions, i al final dels minuts reglamentaris van aconseguir una merescuda victòria, amb bonus ofensiu, per 22 a 26. El cadet, per la seva banda, va afrontar el difícil paper d’encarar el potent CEU barceloní amb només tretze jugadors; no disposar de banqueta i tenir dos jugadors menys sobre la gespa del Municipal de Reus van fer que els de blau cel defensessin amb caràcter i orgull, però no poguessin evitar un sever correctiu en el marcador que no va traduir l’immes esforç i l’excel·lent actitud dels jugadors vilanovins.

En un altre sentit, el SEL VNG va iniciar dimecres passat les tasques de promció escolar a trvés dels PAEs, pels quals l’any passat van passar més de mil tres-cents joves de la ciutat. El curs de promoció va iniciar-se amb el CEIP Pompeu Fabra, concretament amb un classe de sisè de primaria, que va fruir d’un tast de rugbi en les instal·lacions de la Sínia Batadet.