Victòria ajustada de l’infantil a Tarragona

Comparteix la notícia

COMENÇA LA PROMOCIÓ ESCOLAR

El cap de setmana passat, l’activitat del Club de Rugbi de la capital del Garraf es va concentrar en el dissabte: les dues úniques categories amb partits, s16 i s18, disputaren els enfrontament en terres tarragonines.

L’equip infantil va desplaçar-se a Tarragona per encarar el conjunt de la capital provincial. Es previa un partit disputat, i així va ser. Amb els joves dirigits per Andreu Rodríguez i Aleix Valero avançant-se en el marcador amb un assaig transformat, els Voltors van respondre aviat retallant les distàncies en el marcador (7-5). Ambdós equips es centraren en un joc ordenat i amb un moviment de marcador intens; les distàncies no diferien de més d’una marca, i l’estira-i-arronsa entre els dos equips fou constant. Els vilanovins, però, van fer valer el seu major encert amb les transformacions, i al final dels minuts reglamentaris van aconseguir una merescuda victòria, amb bonus ofensiu, per 22 a 26. El cadet, per la seva banda, va afrontar el difícil paper d’encarar el potent CEU barceloní amb només tretze jugadors; no disposar de banqueta i tenir dos jugadors menys sobre la gespa del Municipal de Reus van fer que els de blau cel defensessin amb caràcter i orgull, però no poguessin evitar un sever correctiu en el marcador que no va traduir l’immes esforç i l’excel·lent actitud dels jugadors vilanovins.

En un altre sentit, el SEL VNG va iniciar dimecres passat les tasques de promció escolar a trvés dels PAEs, pels quals l’any passat van passar més de mil tres-cents joves de la ciutat. El curs de promoció va iniciar-se amb el CEIP Pompeu Fabra, concretament amb un classe de sisè de primaria, que va fruir d’un tast de rugbi en les instal·lacions de la Sínia Batadet.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch