Victòria de l’infantil del SEL VNG

Comparteix la notícia

ES REPRÈN LA PROMOCIÓ ESCOLAR 

El cap de setmana passat, només dues categories del club de rugbi de la capital del Garraf van tenir activitat. L’infantil rebia a casa el XV del Vallès mentre que el cadet es desplaçava a la Teixonera per enfrontar-se al FC Barcelona.

Al camp de la Sínia Batadet, els joves jugadors del SEL VNG van disputar un disputat partit amb els vallesans. Durant la primera part, els joves jugadors de blau cel van marcar el ritme del partit fins al punt d’arribar al descans amb un 14 a 0 favorable; a la represa, però, el XV del Vallès va aprofitar la baixada d’intensitat local per acostar-se en el marcador, obligant els jugadors dirigits per Javi Muñoz a prémer l’accelerador per embutxacar-se el partit per 33 a 27. Per la seva banda, el cadet afrontava el darrer partit de la fase regular a la Teixonera, enfront del líder de la Lliga d’Argent; si bé els primers quaranta minuts els joves vilanovins van mantenir el to i la concentració, dos assajos en el tram final del primer temps van destarotar la feina feta i van afectar molt negativament la concentració del conjunt de l’equip, que va acabar cedint in 62 a 5.

No és la competició l’única activitat del SEL VNG. Des de fa unes setmanes, amb la coordinació del director tècnic del Club sr. Isaac Richmond i la col•laboració d’entrenadors i monitors de les diverses categories, el SEL VNG està desenvolupant el seu programa de promoció escolar. A través del PAE (programa municipal), però també per d’altres mitjans, diverses han estat les escoles que han gaudit d’una iniciació al rugbi. En finalitzar les sessions, hauran rebut les beceroles de l’esport de l’ovalada més d’un miler de nenes i nens de la ciutat, de centres de primària i de secundària. Fonts del Club han volgut destacar, especialment, la participació al complet de l’Escola El Cim, així com les sessions impartides amb alumnes d’educació especial. “Poder oferir iniciació al rugbi a les escoles és una manera d’acostar el nostre esport i els valors que se’n deriven a molts alumnes de la ciutat, i en aquest sentit és una de les tasques més agraïdes que podem desenvolupar des del Club”, han afirmat.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch