Victòria del femení i excel·lent jornada d’Escoles

Comparteix la notícia

EL SÈNIOR MASCULÍ ENCADENA LA SEGONA DERROTA CONSECUTIVA

El passat dissabte entraven a escena, després de l’aturada nadalenca, les categories d’Escola de Rugbi. Ho feien a Granollers, en la primera jornada de 2016 auspiciada des de la FCR, i tot i el fred i una evident manca d’organització, els resultats individuals i col•lectius dels de blau cel foren òptims. En categoria s8, els dos partits finalitzaren amb un bon grapat de punts i molta diversió, a destacar especialment l’assumpció de tècniques individuals i sobretot els nombrosos placatges i la molt bona defensa dels vilanovins, que aconseguiren dues victòries; en categoria s10, el joc fou extremadament vistós, amb un gran joc a l’atac per part dels vilanovins que s’embtxacaren el seu partit enfront del RC Gòtics; els s12, val la pena destacar el moviment de la pilota, la recera de l’espai i els constants suports en l’atac que va permetre els de blau cel aconseguir tres victòries sobre tres encontres. Finalment, els alevins (s14) van iniciar la trobada saltant al camp a mig gas, fet que pagaren enfront d’un Gòtics extremadament seriós; al segon encontre, enfront dels Spartans de Granollers, les tornes es giraren i els vilanovins van posar-se les piles per batre el conjunt local, més voluminós, gràcies a la seriositat i un molt bon esforç físic i tàctic.

L’endemà diumenge, el sènior masculí es desplaçava a Alella per afrontar el segon matx de l’any: partit amb una primera part de domini vilanoví, que només es va traduir en un assaig al marcador; i un segon temps de clar domini local, que a diferència dels de blau cel van saber aprofitar a la perfecció les seves oportunitats per capgirar completament marcador, joc i actitud (34-5). Per la seva banda, el sènior femení aconseguí una folgada victòria per 41 a 0 en el primer partit la Copca Catalana. Tot i alguns aspectes del joc a millorar, el bonus ofensiu permet el femení apuntar ben amunt en la competició en romandre, després de la primera jornada, en segona posició.

En un altre sentit, una nombrosa delegació del SEL VNG va participar dilluns 18 de gener del clínic de placatge impartit per Roger Ripol, a les instal•lacions del RC Sitges. El mateix dilluns, l’educador de la categoria s8 i jugador del sènior del club, Adrià Gómez, participava en l’entrenament de la selecció catalana 21.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch