Victòria del s14 i bons partits de s16 i sènior masculí

Comparteix la notícia

​DISSABTE 27 de GENER 
S14: QUÍMIC ER 14 – SELVNG 46 
Gran partit dels alevins del Club a la Teixonera enfront dels barcelonins Químics, amb un domini total del joc durant el primer temps que els va permetre anar-se’n al descans amb un 0 a 36 favorable. A la represa, l’equip local va entrar en el partit però la diferència aconseguida pels jugadors del trio Monedero-Quindós-Santos els va permetre embutxacar-se una bona victòria, bonificada (fotografies de Carles Pons-> clicant aquí).

S16: RC GÒTICS 32 – SELVNG 15
Excel·lent partit dels s16 a la Foixarda tot i els condicionants de desplaçar-se a Barcelona amb només catorze jugadors per enfrontar-se al líder de la categoria. Tot i disposar només de dues primeres línies, l’àrbitre obligà a disputar les melés en una “interpretació” del Reglament de Competició que va anar no només contra els interessos de l’equip sinó contra la mateixa integritat dels dos packs de davantera. La seriositat dels jugadors d’Ulisses Gómez va ser extrema, i tot i acabar el primer temps amb desavantatge en el marcador (17-5), a la represa els de blau cel van saber trobar el seu lloc sobre el camp i, en el moment en que els equips quedaran igualats per una targeta groga a un jugador del RC Gòtics van mostrar el seu potencial sense vergonya.

DIUMENGE 28 DE GENER​ 
Sènior Masculí: RC MANRESA 25 – SELVNG 22 
 Disputadíssim el partit de diumenge al matí al Congost. Amb una metereologia ideal per a la pràctica esportiva, els locals van marcar el ritme de la primera part gràcies a la capacitat incisiva de la davantera, el seu domini de la touche i la visió del 9 (20-5). A la represa, però, els de blau cel van capgirar les tornes i van començar a escalar el marcador, aconseguint en la darrera jugada del matx un assaig amb transformació que els permeté endur-se dos punts de Manresa. 

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch