Victòria del s14 i ecel·lnt jornada d’Escoles a Vilanova

Comparteix la notícia

DISSABTE 17 DE FEBRER 
ESCOLA DE RUGBY (s6, s8, s10, s12) 
JORNADA D’ESCOLES DE RUGBY A VILANOVA AMB BUC, CEU, CORNELLÀ I SITGES Excel·lent matinal la que va desenvolupar-se dissabte al matí a la Sínia Batadet. Després de mesos de no poder comptar amb una jornada d’Escoles a la nostra ciutat fruit de les obres d’acondicionament del camp, dissabte foren més de tres-cents joves que disfrutaren de l’esport de l’ovalada en sis camps simultanis. Més de vint equips de quatre clubs diferents van convertir la de dissabte en una bona jornada de retrobament amb l’esport de formació. A nivell de club, a banda de l’organització, val la pena destacar la participació de debutants com el Pau (s10) o d’en Biel, també s10, que si bé debutà a Manresa va poder “tastar” per primera vegada la gespa de la Sínia Batadet. Més enllà dels resultats (tres victòries de cinc partits per part els dos equips), els tènics de les diferents categories van prendre bona nota de l’evolució de les seves respectives plantilles, especialment pel que fa a la necessitat d’un augment en la necessitat d’una major intensitat i en el creixement de les habilitats individuals i la mentalitat d’equip dels jugadors. Una passa més en la bona direcció de l’Escola del SEL·VNG, que devem a jugadores, jugadors i el cos de tècnics i delegats!

Fotografies de la Jornada, per Carles Pons-> clicant aqui

S14 
SELVNG 56 – GEiEG 17 
Nova victòria dels alevins del Club, aquest cop a casa enfront dels gironins del GeiEG. Amb només setze jugadors disponibles, el tercet d’entrenadors Monedero-Quindós-Santos van plantejar un partit ofensiu amb predomini de joc a la mà i evitant en la mesura del possibles les fases de conquesta i contacte. Així, al descans, els joves vilanovins comandaven el marcador gràcies al seu joc sobre la gespa de la Sínia Batadet amb un 41 a 0 favorable. A la represa, el cansament va fer forat entre els de blau cel, i el GeiEG va aprofitar l’ocasió per aconseguir tres assajos amb una transformació; els mateixos que els joves vilanovins que, després d’aquest partit, ocupen els llocs capdavanters de Tercera Catalana.Fotografies del partit, per Carles Pons-> clicant aqui


SÈNIOR MASCULÍ 
BEGUES RC 41 – SEL VNG 34
Derrota ajusta del sènior masculí en el seu desplaçament a Begues, en un partit que va començar amb retard i un clima especialment humit tot i la manca de pluja. Els vilanovins van començar avançant-se en el marcador gràcies a un cop de càstig transformat per Roger López als deu minuts de joc. Durant els primers minuts el joc es va caracteritzar per un xoc de davanteres en què, tot i el major volum i pes dels locals, els de blau cel van saber defensar les fases de joc estàtic. Dos assajos amb una transformació locals, però, van pujar el 12 a 3 que els de blau cel van poder capgirar abans del descans (12-15). A la represa, els locals van trepitjar forts i els errors individuals de la banda vilanovina foren més dels recomanables; els groc-iverds van saber aprofitar-los, aconseguint tres assajos en el primer quart d’hora del segon temps per només un dels vilanovins que, mica en mica, tornaren a acostar-se en el marcador practicant el seu joc. Amb tot, no fou suficient per batre un rocós Begues a casa seva (41-34).

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch