Victòria del s16 i bona trobada de s12 a la Sínia Batadet

Comparteix la notícia

DISSABTE 14 D’ABRIL
JORNADA ESPECÍFICA CATEGORIA S12
Més de deu equips van participar en la jornada específica de categoria s12 que va tenir lloc a la Sínia Batadet el passat dissabte 14 d’abril. Tot i el plugim intermitent, la jornada es desenvolupà segons l’horari previst; a nivell esportiu i de Club, destacar la bona evolució dels nostres jugadors que van aconseguir quatre victòries en sis partits.

ELIEL CASTRO, AMB LA SELECCIÓ CATALANA S14 A PUERTOLLANO
El passat cap de setmana, la selecció catalana aleví va disputar a Puertollano (Ciudad Real) el campionat autonòmic. Entre els convocats per l’entrenador, el jugador del SELVNG Eliel Castro, que va desenvolupar-se de manera integral en els tres partits disputats i que va fer tornar la presència vilanovina amb un XV de la Ginesta que va acabar en tercera posició. Felicitats a l’Eliel, a la família, als tècnics i a l’equip!

S16
SELVNG 18 – RC l’HOSPITALET 17
Els infantils rebien en l’anada per al cinquè i sisè lloc de segona catalana la visita del RC l’Hospitalet. Sota una pluja intensa, els de blau cel van avançar-se gràcies a la transformació d’un cop de càstig, però els del Baix Llobregat van arribar al descans amb un 3 a 17 favorable. A la represa, i tot i jugar amb catorze jugadors, els joves entrenats per Ulisses Soler van saber treballar a fons les fases de conquesta i la pressió defensiva, forçant els errors dels de l’Hospitalet i aconseguint tres assajos que van capgirar el marcador fins el 18 a 17 final.

SÈNIOR MASCULÍ, FINAL TERCERA CATALANA
RC BEGUES 5 – RC MANRESA 20
La Sínia Batadet va ser escenari de la final de Tercera Catalana entre el RC Begues i el RC Manresa. La pluja va restar públic i vistositat a l’encontre, però no així interès. El camp de Vilanova i la Geltrú va veure com l’equip de la capital del Bages, que va eliminar el SELVNG en el mateix espai la setmana anterior, s’enduia el campionat de manera eficient.

DIUMENGE 15 D’ABRIL JORNADA DE RUGBY SEVEN FEMENÍ
Les noies del Club participen en una nova jornada organitzada des de la FCR, aquest cop al Baldiri Aleu, i adreçada específicament a les categories s16 i s18 en versió 7s; amb aquest format la Federació espera poder desenvolupar de manera progressiva el rugby femení. Les noies de blau cel van disputar bon partits, destacant a nivell de placatge i tempos de joc, i mostrant mica en mica la progressió necessària com a conjunt que esperem continuï en la bona línia mostrada en els darrers compromisos.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch