Victòria del sènior femení i gran jornada d’Escoles amb l’Enginyers

Comparteix la notícia

El passat cap de setmana, quasi totes les categories del rugbi vilanoví van disposar d’activitat, des de l’Escola de Rugbi fins al sènior masculí. Els resultats, com acostuma a passar en competicions obertes, foren dispars, i val la pena destacar l’excel·lent actituds de les jugadores i jugadors de l’Escola, així com l’èpica victòria del femení entront del CEU/L’Hospitalet. 

Dissabte començava amb el SEL VNG rebent, en jornada d’Escoles, el Barcelona Enginyers Rugbi. Les diferents categories van disputar els seus partits amb intensitat, enfront dels equips d’un club amb el qual els vilanovins tenen una excel·lent relació. Victòries dels s8 i s10, meritori empat dels s12 i notabilíssim actitud dels s14 per una jornada que la pluja no va poder agualir, i que va finalitzar amb un festiu tercer temps i el sorteig d’alguns productes rugbístics amb la intenció de recaptar fons per al viatge de final de temporada de l’Escola vilanovina. L’activitat dissabte va continuar de la mà dels infantils (s16), que van desplaçar-se a la Teixonera per enfrontar-se al Químic ER, club que comparteix amb el FC Barcelona les instal·lacions barcelonines. Els infantils, coneguts dins del club com Irreductibles van pagar molt cara una banqueta justa, i especialment la lesió durant l’escalfament de la talonera Nagore Bailón. Aquest imprevist va obligar a una recomposició en els efectius de la davantera vilanovina. Tot i la superioritat local, els infantils no van perdre la cara en cap moment durant el matx, resistint amb orgull tot i acabar amb dotze jugadors sobre la gespa de la Teixonera. Que el resultat no és el més important en la pràctica esportiva, i especialment en el rugbi, va quedar clar dissabte, amb l’actitud dels deixebles de Pau Marc Mestres sobre la gespa del camp de la Vall d’Hebron.

Fotografies de la Jornada d’Escoles, 
(Carles Pons)

L’endemà diumenge, els dos sèniors jugaven al camp de Les Oliveres a Santa Coloma. Foren les fèmines, amb el tricombinat, les primeres a saltar a la gespa. El partit es preveu disputat, enfront del combinat CEU/l’Hospitalet, i així fou. Les locals s’avançaren en el marcador gràcies a un assaig que col·locà el 7 a 0 en el marcador, i les visitants només pogueren fer moure el seu caseller durant el primer temps gràcies a una penalitat transformada. A la represa, un nou cop de càstig i un posterior assaig visitant va deixar un 7 a 11 en el marcador que s’allargà en el marcador durant força minuts, mentre els dos equips treballaven a fons defensa i atac en un partit intensíssim d’anada i tornada. Al final, a manca de dos minuts, la vilanovina Helena Ortiz va aconseguir la marca que va donar la victòria, per la mínima, a les locals (12-11).

A continuació van saltar a la gespa els equips sènior masculí del SEL VNG i el RC Santa Coloma. Equips que compartien zona de la classificació però, com es va veure sobre la gespa, estil de joc diferent: mentre que els locals feien valer l’encert del seu xutador, que transformà fins a set cops de càstig durant els vuitanta minuts, els vilanovins intentaven el joc a la mà que, tot i imprecisions en algunes fases, els va permetre aconseguir fins a tres assajos per només un dels locals. Amb tot, va prevaler en el marcador i sobre la gespa l’estil dels Dragons de Santa Coloma, que s’embutxacaren la victòria per 31 a 18.

Fotografies de la Jornada a Santa Coloma, CLICANT AQUÍ

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch