Victòria dels alevins a Girona

Comparteix la notícia

s14, GEiEG 15 – SELVNG 34
Primera victòria dels alevins en el primer partit de la segona volta, en un dels desplaçaments més llargs de la temporada. A Girona, enfront del GEiEG, els joves entrenats pel trinomi Monedero-Quindós-Santos van avançar-se en el marcador i van saber mantenir el marge, que al descans ja era de dinou punts de diferència (10-29). Amb un assaig més per equip al segon temps, val la pena destacar el bon treball del conjunt davant d’uns gironins més forts físicament i amb més “volum”. 

s16, SELVNG 5 – RC SANT CUGAT 38 Partit amb dues cares ben diferenciades el protagonitzat pels infantils a Santa Bàrbara (Sitges). Un primer temps amb domini territorial dels visitants, amb poca capacitat ofensiva dels de blau cel i una defensa feble que va fer que en els dinou primers minuts els del Vallès aconseguissin sumar tres assajos; i un segon temps, especialment a partir del quart d’hora, on els joves entrenats per Ulisses Gómez van treure’s la son de les orelles i van saber atacar amb força i defensar amb fermesa, cosa que els va permetre sumar un assaig que haurien pogut ser un parell més en cas d’haver sabut matenir la continuïtat de la possessió.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch