Victòria dels infantils enfront el Vic

El passat cap de setmana, el SEL Vilanova va tenir un programa doble. D’una banda, els infantils van desplaçar-se a Cornellà per enfrontar-se en un amistós al CA Vic; de l’altra, l’Escola de Rugby va acostar-se a Sitges per participar de la primera jornada de la temporada.

Dissabte 15, els infantils del club es van desplaçar a Cornellà per disputar un amistós amb el CA Vic “Crancs”, equip al qual s’imposaren gràcies a un notable joc de davantera, i a les combinacions a la mà de la línia de tres quarts. En aquesta categoria, el club vilanoví està acabant de perfilar l’equip que li ha de permetre participar per primera vegada en competició oficial. “La nostra voluntat és, sempre, que el màxim de categories puguin competir oficialment, i en aquest sentit enguany tenim prou gent per plantejar-nos la participació a la lliga infantil catalana amb garanties”, han indicat fonts del SEL Vilanova

Per la seva banda, l’Escola de Rugby vilanovina en totes les seves categories va acostar-se a Sitges, per tal de participar de la primera jornada oficial auspiciada des de la Federació Catalana de Rugby. Al club vilanoví l’acompanyaren el club amfitrió i el RC Tarragona. Els vilanovins van estar a l’alçada d’una cita esportivament complexa, ja que molts dels jugadors vilanovins eren novells; els joves del SEL van disputar els seus partits amb concentració i actitud, en una matinal en què la calor va ser la tònica dominant. Des de la direcció tècnica de l’Escola s’ha volgut fer especial incís en l’actitud dels jugadors: “amb la meitat de jugadors que participaven per primera vegada en una jornada d’Escoles, la nostra aspiració era que s’ho passessin bé, disfrutessin i juguessin al màxim. Així ho han fet, i en aquest sentit, només toca encoratjar-los per continuar en aquesta línia”.

Fotografies de la Trobada de Sitges,
gentilesa de Carles Pons

Fotografies del partit infantil,
gentilesa de Daniel Mesa