Victòria dels infantils i notable paper de l’Escola

Comparteix la notícia

El vent no va impedir, dissabte passat, que l’activitat prevista per les categories d’Escola i infantils del SEL Vilanova es pogués desenvolupar amb normalitat. D’aquesta manera, les categories inferiors del Club de rugbi de la capital del Garraf es desplaçaven a Tarragona mentre que els infantils disputaven, a casa, el seu setè partit de Segona Catalana enfront del XV del Vallès. 

L’Escola de Rugbi del SEL Vilanova va desplaçar-se dissabte passat a Tarragona per participar en la segona Jornada d’Escoles de Rugbi de 2013 auspiciada des de la Federació Catalana; a banda del club local, participaren els barcelonins RC Gòtics. Com bé sent tradicional, l’actitud dels jugadors de les diverses categories va ser encomiable i els resultats positius, especialment en la categoria aleví (sub14), que s’imposà en els seus dos compromisos enfront del RC Tarragona (5-31) i el RC Gòtics (36-0) traduïnt perfectament en el marcador la superioritat del seu joc a la mà i el domini de la fase estàtica del joc. Pel que fa a la resta de categories, que disputaren un únic partit enfront del RC Gòtics. la sort va ser diversa: els benjamins van caure per la mínim, mentre que els prebenjamins van veure’s superats ens el marcador pel Gòtics tot i disposar de moments puntutals de molt bon joc. En categoria sub8, els jugadors dels tres clubs disputaren diversos partits en què els vilanovins demostraren la seva progressió en l’assoliment de tècniques individuals.

Per la seva banda, els infantils s’enfrontaren en la sisena jornada de la competició al XV del Vallès. Després de l’ajustada derrota per un punt de la setmana anterior, els de blau cel van saltar a la gespa del camp de rugbi de Vilanova amb ganes de treure’s el mal regust derrota del partit anterior. I ho van aconseguir. Tot i que el fort vent va impedir veure un bon partit, i tot i la manca de continuïtat en moltes fases del joc, els vilanovins van suplir aquests aspectes amb una eficàcia espaordidora, i s’imposaren abastament sobre un rival que no va trobar el seu lloc sobre el camp. El 104 a 17 final marca un rècord de punts en partit oficial de competició al Club, i permet al conjunt infantil sumar cinc punts més en la seva singladura a Segona Catalana.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch