Victòria dels infantils

Comparteix la notícia

L’inici de la temporada de rugby per al SELVNG va tenir lloc al Baix Llobregat, concretament a Castelldefels, on els tres equips de les categories de formació van desplaçar.se per encarar els seus primers compromisos de lliga. Amb el nou format auspiciat per la FCR, el rival per als tres era el mateix: el CRUC.

Foren els s14 els primers en saltar a la gespa de les noves instal·lacions del Pi Tort, a tocar del Canal Olímpic i la UPC. Els primers minuts no van ser gaire positius per als joves vilanovins: mancats de concentració en alguns casos i sense acabar de trobar el seu espai davant d’un Castelldefels que va aprofitar les seves oportunitats i que aviat es va posar per davant en el marcador. Al segon temps, el XV vilanoví va ressituar-se i va aconseguir dos assajos que van arribar tard per poder capgirar el marcador (36-10). Partit ben diferent el dels infantils, els S16, que van començar fort i marcant territori, jugant en terreny contrari i arrancant un assaig als quatre minuts de joc; els set punts van calmar l’ansietat dels vilanovins, que van jugar d’una manera força ordenada i van anar sumant punts fins el 5 a 43 final.

El darrer equip en estrenar la gespa del Pi Tort va ser el S18, que van tenir un inini més semblant al de s14: els locals aconseguien un assaig als tres minuts de joc, i tot i unes forces relativament igualades, va fer que els locals guanyessin confiança i, en els darrers minuts del primer temps, encadenessin tres assajos gràcies a l’expulsió temporal d’un jugador vilanoví. Després del descans, però, les forces van estar més igualades i els de blau cel no van donar el seu braç a tòrcer, aconseguint un meritori assaig. La propera cita col·lectiva serà dissabte vinent, a sant Cugat del Vallès.

Fotografies S14, by Toni Bové -> CLICANT AQUÍ 

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch