Victòria dels s16 a Sant Cugat

Dissabte passat, el SELVNG va iniciar la competició en totes les seves categories, des del rugbi formatiu de l’Escola fins al sènior masculí. Cronològicament, els primers a saltar a la gespa foren els joves de l’Escola: ho van fer al Camp de Santa Bàrbara, a Sitges, en la primera jornada d’EdR auspiciada per la Federació Catalana i amb els equips locals i el RC Tarragona com a rivals. Excel•lent actitud de tots els equips vilanovins, amb alta intensitat i notables jugades que demostren la bona base per a progressar durant aquesta temporada en totes les categories.

De Sitges a Sant Cugat, on els alevins (s14) i els infantils (s16) disputarien els primers partits de lliga. Els alevins , amb molts jugadors novells i una plantilla justa de quinze jugadors davant d’un dels equips més potents de Catalunya, van mostrar una bona actitud però la superioritat del rival va ser absoluta a nivell ofensiu (71-5). Els infantils, per la seva banda, van protagonitzar un més que emocionant a la Guinardera. Per darrere en el marcador durant bona part dels vuitanta minuts, els joves entrenats per Ulises Soler aconseguiren capgirar el marcador a pocs minuts d’acabar , i defensaren l’avantatge fins el xiulet final (29-32).

Diumenge, el sènior masculí disputava també el primer partit, enfront del CEU. Arran de les obres de millora al camp de la Sínia Batadet, i gràcies al RC Sitges, aquest es disputà al Camp de Santa Bàrbara. L’equip blau cel va avançar-se en el marcador. El CEU, però, amb més experiència, va aprovar els errors dels vilanovins per aconseguir una victòria per nou punts de marge i impedint que els de blau cel aconseguissin el bonus defensiu (21-32).

Fotografies de Carles Pons