VIctòria dels sèniors en el debut de la competició

Comparteix la notícia

El passat cap de setmana va iniciar-se la competició en totes les categories, del s14 al senior femení, amb resultats diversos. 

Els equips que actuaven com a locals, s16 i s14, van veure com molts dels seus jugadors debutaven per primera vegada en competició. Els primers en saltar a la gespa van ser els s16, que van tenir davant un equip de Castelldefels perfectament conjuntat i amb una gran velocitat als tres quarts; la manca d’agressivitat i col·locació en defensa van fer que els visitants s’enduguessin una àmplia victoria; els s14, per la seva banda, van demostrar millor joc de conjunt, especialment en atac, però la rapidesa del primer centre gironí va trencar en diverses ocasions la defensa local. Els s18, per la seva banda, debutaven a la Teixonera enfront del poderós FC Barcelona, i van encaixar una folgada derrota. La jornada deixava molts aspectes a millorar en les categories de formació, però també moltes ganes per fer-h. Dissabte acabava, però, amb un bon regust final gràcies a la victòria a domicili del sènior femení, que s’imposà a les barcelonines del CEU després de remuntar un assaig en contra (5-17).

Diumenge, el senior masculí debutava a Alella. I ho va fer amb victòria bonificada, gràcies a cinc assajos. Els homes entrenats per Felipe López van saltar a la gespa d’Alella amb ganes de retrobar la competició: amb capacitat incisiva a l’atac, l’excès de cops de càstig defensius però van passar factura, i al descans el marcador reflectia un empat a 12. A la represa, la tònica es mantingué: un vilanovins més oberts i amb més capacitat de combinació, però a la vegada indisciplinats en defensa. La capacitat anotadora va fer, però, que els de blau cel s’enduguessin la victòria tot i acabar amb tretze jugadors sobre el terreny de joc per dues targetes grogues en els darrers minuts per faltes reiterades (19-31).

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch