Victòria en el retorn a la Sínia Batadet

Comparteix la notícia

DISSABTE 13 DE GENER 
Escola de Rugby 

Primera jornada d’Escoles de 2018, a la Foixarda: bon ambient i bon camp de joc per tal que els més menuts del Club es retrobessin amb l’ovalada després de les festes nadalenques. Excel·Lent matinal de diversió i esport per als més menuts del Club, els s6 i s8, i bon joc i actitud per part de totes les categories; a destacar els resultats dels s10, amb dues victòries sobre de tres partits, mentre que els s12 van aconseguir una victòria dels seus tres enfrontaments.

s14 
RC Badalona 34 – SELVNG 27 

Derrota ajustada dels jugadors entrenats pel trio format per Alex Monedero, Ian QUindós i Marc Santos en el partit enfront del RC Badalona. En un desplaçament amb només tretze efectius, i amb poc volum a la davantera, l’equip blau cel va plantar cara a uns locals que no van tenir contemplacions. Bona actitud, bon matx i bons fonaments per progressar en aquest segon trimestre


DIUMENGE 14 DE GENER 
SEVEN DESENVOLUPAMENT FEMENÍ 

Les noies del Club participaren amb entusiasme de la jornada organitzen zada a Cervelló categories s16 i s18, en versió 7s; amb aquest format la FCR propicia les trobades de rugby femení, a les quals el SELVNG se suma amb la intenció de treballar de cara a un futur equip sènior i una major incidència del rugby femení a la nostra ciutat. Gran jornada amb un excel•lent esperit de germanor, més que notable actitud de les jugadores de blau cel i d’intercanvi d’experiències entre jugadores, equips tècnics i clubs.


SM 
SELVNG 20 – RC Santa Coloma 15 

Victòria ajustada i in extremis del sènior dirigit per Felipe López, en el primer partit del retorn del Club a la Sínia Batadet. Tot i avançar-se en el marcador gràcies a un cop de càstig transformat, i mantenir sempre la iniciativa en el marcador, el XV vilanoví no va saber trobar la manera de fer valer la seva capacitat de trepitjar mig camp contrari, i els Dragons de santa Coloma van estar a punt d’endur-se quelcom més positiu de la seva visita gràcies a un esperit de lluita encomiable.

+ fotografies del sènior masculí -> CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch