Victòria folgada del SEL VNG

Comparteix la notícia

Punt de bones defensiu de mèrit del sènior femení 

El cap de setmana passat l’activitat del rugbi vilanoví va centrar-se, d’acord amb el calendari de la FCR, en els dos sèniors. El masculí afrontava la recepció del RC Martorell, a la Sínia Batadet, mentre el femení tenia com a rivals les noies del RC Sitges. 

En un migdia fred, el SEL VNG rebia com a local diumenge passat el conjunt roig-i-negre del Baix Llobregat. Els dos equips, que fa no gaire temporades oferiren en els seus enfrontaments partits igualats, van saltar a la gespa amb la mateixa intenció: aconseguir la victòria. Els de blau cel, després de la derrota a la Laboral tarragonina, van protagonitzar uns primers minuts no gaire reeixits; poc a poc, però, trobaren el seu perfil de joc i aviat comencaren a trenar-se bones jugades, i els assajos s’encadenaren de la banda vilanovina fins arribar al descans amb un marge suficient per encarar la segona part. els roig-i-negres, que en el primer temps només van aconseguir moure la seva meitat del marcador gràcies a la transformació d’un cop de càstig, en els segons quaranta minuts van augmentar la intensitat i aconseguiren dues marques, però el ritme vilanoví va fer que els dinou punts visitants servissin de poc davant del quaranta-cinc dels homes de MJ Murray-Chapman. Precisament des de la direcció tècnica de l’equip es va voler destacar no tant l’àmplia victòria com sobretot el joc, i les condicions: set jugadors titulars de baixa per lesió i tres debutants a la gespa (Àlex Àlvarez, Hèctor Calderón i Joseba Darceles)

Per la seva banda, les fèmines del SEL VNG afrontaven el seu segon compromís de Copa Catalana enfront del RC Sitges. les vilanovines, que formen combinat amb el Reus i el Santa Coloma, van iniciar el partit al màxim, concentrades en defensa i avançant-se en el marcador gràcies a un assaig amb transformació. mica en mica, però, les sitgetanes van anar trobant el to i el canvi de mitja de melé les va dotar de més picardia i experiència que el ‘tricombinat’. L’empat en els darrers instants del primer temps, a més, va permetre les de la Blanca Subur d’encarar amb més confianća el segon temps, posant-se per davant en el marcador i aconseguint dos assajos gràcies a la murrieria i la rapidesa davant de la zona de marca local. Al 7 a 19 de l’ecuador de la segona part va respondre el combinat amb un gran assaig des de quaranta metres gràcies a una bona sèrie de combinacions a la mà de les tres quarts. Una marca de càstig rigorosa concedida per part de l’àrbitre pujà el 12-26 a l’electrònic de Les Oliveres; resultat que semblava definitiu a cinc minuts del final. Però la pressió local i un gran esforć físic va permetre sumar un tercer assaig i arrencar un bonus defensiu: el primer punt del ‘tricombinat’ a la Copa Catalana (19-26).

Aquest cap de setmana només l’ infantil (s16) juga a casa; serà a les 12:30 a la Sínia Batadet, enfront del RC Tarragona. El sènior masculí es desplaçarà a la Mar Bella per encarar la quarta jornada de Primera Catalana enfront del Barcelona Enginyers Rugby, mentre que el cadet (s18) visitaran el camp de Can Vinader per mesurar forces enfront del Castelldefels.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch