Victòries de s16 i sènior femení

Comparteix la notícia

ELS RESULTATS ACOMPANYEN EL JOC
 
Després de l’aturada per la setmana santa, el cap de setmana passat es reprenia l’activitat del rugbi vilanoví de mà d’infantils i sènior femení. Els primers, actuant com a locals i rebent el RC Gòtics; i les segones, a Gramenet del Besós amb el RC Sant Cugat com a rival. Curiosament, els dos equips encaraven els partits amb dos handicaps aparents: d’una banda, poca banqueta (els s16 no disposaven de cap canvi, el sènior femení només d’un) i de l’altra, un rival per sobre en la classificació de la categoria. Val a dir, però, que tant les noies com els deixebles de Pau Marc Mestres van buidar-se sobre el camp per acabar aconseguint dues treballades i merescudes victòries. 

Dissabte al migdia, els Irreductibles reprenien la competició després d’algunes setmanes d’aturada. El rival, RC Gòtics, ocupava la sisena posició de la classificació, amb quatre victòries, i un equip amb jugadors de refresc i força volum en davantera i tres quarts. Els infantils vilanovins, però, no van deixar l’oportunitat de marcar territori a la Sïnia Batadet i, en la mesura del possible, mostrar algunes de les “armes de joc” apreses durant el Campus Internacional amb entrenador del Leinster Rugby; en una primera part emocionant i disputada, el marcador reflectia un 13 a 7 que prometia bones sensacions per al segon temps. I el matx no va defraudar, tot i que el vent va deslluir-lo en determinades fases: la combatitivitat i el bon joc van ser la tònica d’un partit que finalitzà en un merescut 21 a 12 per als de blau cel.

 L’endemà, les noies rebien a Les Oliveres el RC Sant Cugat en la vuitena jornada de la Copa Femenina Catalana. Les del Vallès formaven part del pom de dalt de la competició, en quarta posició, però les noies del tricombinat no van fer gaire cas de la situació de la classificació, ni del fet que les vallesanes s’haguessin avançat gràcies a una penalitat transformada. Les noies de Rubén Montes van capgirar un marcador advers fins a dues vegades, i l’anar i venir i un marge estret en el marcador van ser una constant durant els vuitanta minuts de l’encontre, que va veure com pujava la intensitat a mesura que s’acostava el xiulet final i les vallesanes intentaven revertir un 21 a 20 en contra. Al final, la defensa del tricombinat es va mantenir ferma, i la victòria, per la mínima, els permet encarar el tram final de la Copa amb garanties.

Aquest proper cap de setmana, el s16 torna a jugar com a local; serà dissabte, a la Sínia Batadet a partir de les 13 hores, enfront del GEiEG. Sènior masculí i veterans es desplaçaran a Cornellà, dissabte a la tarda i diumenge al migdia, respectivament.  

En breu oferirem les fotografies 
dels dos partits disputats 
aquest cap de setmana

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch