Victòries treballades de s14 i s16

Comparteix la notícia

Escola de Rugby (s6, s8, s10, s12) 
Segona jornada d’Escoles de l’any, aquesta vegada a Manresa a les instal·lacions del Congost, amb la participació de l’equip local, el CA Vic, el RC Sitges, Badalona, Cervelló i l’Hospitalet. Excel·lent ambient i bona organització en una matinal freda, on els primers partits es disputaren amb el camp gelat. Diversió, joc i esport per als més menuts del Club, els s6 i s8; bon joc i actitud per part de s10 i s12, que guanyaren tots els partits excepte un. Felicitats en jugadors, entrenadors i pares per una gran jornada! 
S14: SELVNG 43 – RC TORROELLA 31 
Amb només quinze jugadors, els joves del SELVNG van saber jugar a la perfecció les seves cartes davant d’uns gironins que visitaven la Sínia Batadet amb banqueta i jugadors voluminosos. La rapidesa i el joc dels tres quarts, i també la davantera durant tres quartes parts del partit, van fer el seu joc, marcant el ritme del mattx i arribant a falta d’un quart d’hora per al xiulet final a un avantatge notable. El cansament, però, i la possibilitat de rotació d’efectius dels Torroella els va permetre retallar diferències al marcador abans no finalitzés el matx. 

Fotografies de Carles Pons -> clicant aquí

S16: SELVNG 13 – CEU 12 

Victòria treballadíssima dels joves entrenats per Ulisses Gómez, en un matx disputat al 150% pels dos conjunts. D’aquells que fan afició. En una primera part on cap dels dos equips va trepitjar decisivament la zona de 22 del contrari, el joc es desenvolupà al centre del camp amb disputes intenses en la fase de conquesta sense caure cap dels dos conjunts en els cops de càstigs. El desgast dels jugadors va ser titànic. Un cop de càstig, i dos assajos dels vilanovins, els van permetre pujar tretze punts en el marcador; a partir d’aquell moment, els barcelonins van mostrar-se més incisius en l’atac, però tot i aconseguir dos assajos, l’única transformació els va deixar a només un pas d’una victòria que el s16 van celebrar com es mereixia.

DESENVOLUPAMENT FEMENÍ

Excel·lent matinal a les pistes del Constantí Miranda de sant Boi. Les jugadores s14 i s16 del SELVNG i la UE Santboiana van compartir l’experiència d’un entrenament conjunt i posterior partit amb tres parts de quinze partits en un enfrontament de 10 contra 10. Vibrant i disputat partit amb intercanvi de jugadores que serveix al conjunt per créixer com a col·lectiu i avançar.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch